Site-ul nostru preferat de cadouri: Mindblower sărbătorește astăzi 3 ani de la înființare. Să le urăm un călduros “La mulți ani” și, cu această ocazie, să ne amintim că e timpul să cumpărăm și noi daruri de Crăciun pentru cei dragi.

Ce îi deosebește pe cei de la MindBlower este comunicarea permanentă cu publicul consumator. Veți vedea că ei nu sunt o simplă firmă care urmărește un target de vânzări. Pentru ei cumpărătorii nu sunt niște numere pe un grafic. Echipa fondată de Angi și Alex lucrează constant pentru a crea cadouri cât mai inedite și originale. De fapt ideea de nou, uimitor și creativ este ceea ce face conceptul site-ului atât de atractiv.

Este MindBlower pentru mine?

Site-ul se adresează pe de o parte celor care își iubesc prietenii și vor un cadou cât mai apropiat de personalitatea lor. Ceea ce veți găsi cu greu prin mall-uri. Cu alte cuvinte, este destinat acelor oameni care nu cumpără un cadou pentru că așa o cere ocazie, ci vor să facă un adevărat statement cu respectivul cadou. Pe de altă parte, dacă arunci o privire pe site, vei observa că MindBlower vine, paradoxal, în ajutorul celor mai puțin creativi. Organizarea lor este făcută de așa natură încât poți găsi în timp record cadouri pentru orice ocazie și persoană din viață ta. În această privință, MindBlower nu este doar un magazin online, ci un adevărat consultant în arta de a dărui.

GIFT FINDER

Cel mai fain feature, după părerea mea, al site-ului este Gift Finder. La origine funcționează ca oricare alt filtru al unui magazin online (în funcție de preț ș.a.m.d.). Partea care conferă unicitate este posibilitatea de a selecta însăși personalitatea celui căruia îi este destinat cadoul. Veți găsi o varietate de cadouri clasificate în funcție de categoriile alese de dumneavoastră. Însă vă rog să țineți cont că veți găsi produse dintre cele mai neconvenționale și neașteptate. Pentru a căuta și în alt fel cadouri în funcție de destinatar, țin să menționez că principalele categorii pe care le vedeți imediat ce deschideți site-ul, odată selectate, se împart în zeci de alte subcategorii specifice.Gift Finder MindBlower

Comenzi și livrări

Știți cum mereu există acei oameni care se plâng că în România nu se face nimic cu seriozitate? MindBlower contrazice această credință populară. Revenim deci la comunicarea cu clienții. Echipa este foarte prietenoasă și deschisă, răspunzând prompt la orice întrebare și nelămurire ai putea avea atât înainte cât și după ce ai plasat comanda. Se străduiesc să se asigure că pachetele vor fi livrate în termenul stabilit, însă vor să își păstreze clienții mulțumiți și atunci când apar neplăceri. În acest scop, dacă din nefericire produsul întârzie să ajungă, MindBlower compensează cu un voucher de 20% discount la următoare comandă.

Îi felicităm pe cei de la MindBlower care au fost recent premiați la Gala Premiilor eCommerce, cel mai important eveniment dedicat comerțului electronic românesc. Dintre peste 90 de magazine online participante, MindBlower a primit locul I la secțiunea „Cel mai bun magazin online de cadouri” și locul III la secțiunea „Cel mai bun comerciant Experienced în E-Commerce 2016”.

Mindblower premiat la Gala Premiilor eCommerce 2016
Mindblower premiat la Gala Premiilor eCommerce 2016

Sugestiile IQool

Pentru că sunt un fan și urmăritor al MindBlower, îndrăznesc să vă recomand câteva din preferatele mele. În top se află jocurile de societate sau de dormitor. În grup sau în doi, jocurile marca MindBlower vă vor scoate din rutina Monopoly, Rummy și Macao.

Jocuri MindBlower

Pentru bolnavii de selfie și de fotografii în general, cele mai potrivite îmi par propsurile care sunt acum în secțiunea de oferte la jumătate de preț.

Propsuri pentru petreceri MindBlower

Tot MindBlower are cele mai uimitoare accesorii pentru petreceri. De la pistolul cu shoturi, mitraliera cu bere (da, e pe bune) până la drinking games, vă asigur că veți avea o noapte de neuitat și vă veți da prietenii pe spate. Dar nu uitați, beți responsabil.

Drinking Game "Turnul petrecerii" cu shoturi MindBlower

Cei de la MindBlower au fost destul de drăguți să facă personal o recomandare: Harta răzuibila. Deoarece cred atât de tare că acest cadou este potrivit pentru orice persoană ca vârstă sau sex, au introdus o ofertă uimitoare pentru harta „Am fost acolo”. Angi, co-fondatoare alături de Alex, ne spune că această hartă s-a dovedit potrivită pentru publicul larg. O recomandă studenților, dar vă roagă să nu pierdeți din vedere că, indiferent de vârstă, orice om trebuie să găsească bucuria de a călători.

“Am observat de-a lungul timpului că și clienții sunt ca noi, dar și noi ca ei. Noi creăm pentru a-i mulțumi, iar ei ne caută produsele pentru a face alți oameni fericiți.”

Deci MindBlower nu ne oferă doar cadouri uimitoare, ci însăși fericirea pe care să o oferim mai departe. Aceeași fericire aș dori să le-o oferiți și voi astăzi și vă invit să îi felicitați astăzi pentru cei 3 ani de activitate impecabilă.

La mulți ani, MindBlower!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.