marți, ianuarie 18, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăArte și carteCadouri ideale pentru un iubitor de cărți (și de ce merită să...

Cadouri ideale pentru un iubitor de cărți (și de ce merită să le oferi)

Indiferent că suntem cititori avizi sau doar ocazionali, nu vom putem nega niciodată importanța lecturii în viața noastră. Ea reprezintă o modalitate fascinantă de a ne petrece timpul liber, de a ne distra fără a apela la alte medii sau de a evada din realitatea uneori mohorâtă și monotonă. Și, cum luna cadourilor este pe punctul de a începe, m-am gândit că nu ar strica să ne gândim ce cadouri ideale pentru un iubitor de cărți am putea să găsim.

  • Semne de carte

cadouri ideale pentru un iubitor de cărțiLa acest capitol, ai putea găsi multe persoane care să spună că nu au nevoie de așa ceva. Nu de alta, dar crearea unui bucăți care să marcheze pagina la care au rămas poate fi o sarcină ușoară, în care nu ai nevoie decât de creativitate.

Și totuși, nu cred că ar strica să treci niște semne pe lista ta de cadouri ideale pentru un iubitor de cărți. De ce? Fiindcă, uneori, el se poate plictisi să tot rupă din alte chestii pentru a le pune între alte foi.

  • Tote bags/Sacoșe de pânză cu aluzii literare

A doua sugestie nu îți poate da bătăi de cap. Trebuie doar să știi ce opere literare preferă prietenul/prietenii tăi. Că, în rest, vei găsi suficient de multe materiale de acest gen pe Internet.

  • Suport pentru carte

cadouri ideale pentru un iubitor de cărțiSigur, această recomandare își poate avea orginile în lene și în dorința de a nu depune efort. Mai ales în zilele în care nu îți dorești să te dai jos din pat.

Dar ea poate fi folosită în multe situații. Una dintre ele ar putea să fie pentru momentele acelea în care îți dorești să te relaxezi într-o cadă plină cu spumă. O a doua poate apărea când ești la o piscină și nu vrei să-ți uzi prețioasele file de poveste.

  • Un scaun pliant

N-or fi piesele de mobilier cele mai ieftine, dar asta nu înseamnă că nu merită să încerci să cauți ceva. Nu de alta, dar un scaun pliant ar putea să fie pe lista de cadouri ideale pentru un iubitor de cărți care își dorește și comfortul, și un scaun care se poate asambla rapid atunci când încearcă să-și găsească tihna prin lectură.

  • O mini lampă pentru citit

cadouri ideale pentru un iubitor de cărțiAi momente în care te simți atât de captivat de niște pagini, că ajungi să te prindă noaptea citindu-le? Atunci ai nevoie de o mini lampă pentru citit.

  • (Încă) O carte

cadouri ideale pentru un iubitor de cărțiNu cred că propoziția „Am prea multe cărți” există în vocabularul celor care adoră să stea cu nasul în ele. Mai ales când le primesc în continuu de la cei apropiați. Așa că, dacă știi pe cineva pasionat și cu gusturi bine definite, nu ar trebui să te temi că ceea ce dăruiești ar putea să fie primit prost de el.

Care ar fi, pentru voi, acele cadouri ideale pentru un iubitor de cărți? V-ar plăcea să primiți una dintre propunerile de mai sus de Crăciun?

surse foto: bibliocarti.com, clestisorulvesel.ro, sub25.ro, dedeman.ro, carturesti.ro, pixabay.com

 

Catalina Murea
Prefer să las scrisul să comunice în locul meu. În general nu îmi place să vorbesc despre mine, deoarece consider că interesele mele pot părea mult mai fascinante.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular