Cadouri de Crăciun ideale pentru un iubitor de muzică

0
306
Cadouri de Crăciun ideale pentru un iubitor de muzică

Luna decembrie a venit, ceea ce înseamnă că atmosfera de sărbători va fi tot mai prezentă în viețile noastre. Cu alte cuvinte, va trebui să începem să ne gândim din timp ce să le oferim prietenilor sau apropiaților. Ar trebui să fie asta o problemă? Nu neapărat. De ce? Pentru că fiecare om are pasiunile lui. Dacă anterior am abordat ce ar trebui să îi oferim unui cititor avid, acum vom vedea ce înseamnă cadouri de Crăciun ideale pentru un iubitor de muzică.

  • Un CD de la trupa/artistul preferat

Cadouri de Crăciun ideale pentru un iubitor de muzicăVi se pare că asta reprezintă o sugestie previzibilă? Probabil este. Dar ea te poate scoate din belele în cazul în care ești nevoit să faci un cadou peste o perioadă foarte scurtă de timp. În fond, ea nu presupune stres: singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să te duci la un magazin cu CD-uri – sau pe un site – și să alegi ceva ce i-ar putea aduce bucurie prietenului tău.

  • Un tricou care face trimiteri la trupa/artistul preferat

Nu te uita după merchandise dacă buzunarele tale sunt aproape goale. Că nu de alta, dar cadouri de Crăciun ideale pentru un iubitor de muzică pot veni și din zone mai ieftine.

Ce înseamnă asta? Că îi poți dărui unui apropiat un tricou cu versuri de la trupa/artistul favorit. Sau cu emblema acesteia/acestuia. Există multe posibilități, trebuie doar să găsești un loc și oameni care să te ajute să le pui în aplicare.

Cadouri de Crăciun ideale pentru un iubitor de muzicăO altă variantă ar fi să oferi un tricou prin care să ilustrezi că cel/cea la care ții știe versuri din foarte multe melodii.

  • Un mixtape

Cadouri de Crăciun ideale pentru un iubitor de muzicăVrei ca cineva să-și aducă aminte de tine printr-o selecție de melodii? Atunci crează un mixtape. Îți trebuie doar un CD și niște melodii preferate de persoana căreia îi vei face darul.

Dacă vrei să faci aluzii la specificul festiv al lunii, atunci poți să pui și niște cântece de iarnă pe materialul respectiv.

  • Un CD player portabil

Cadouri de Crăciun ideale pentru un iubitor de muzicăSe poate spune că aparatele specifice anilor 1990, care îți permiteau să asculți muzică la purtător, nu au dispărut niciodată. Dacă te uiți bine, poți să le găsești și acum pe site-urile specializate în vânzări.

Prețul lor este însă variabil: există obiecte mai ieftine, dar și mai scumpe. Deci gândește-te bine ce model îți face cu ochiul, ca să știi exact dacă să faci economii sau nu.

  • O pereche de căști

Cadouri de Crăciun ideale pentru un iubitor de muzicăDesigur, această sugestie referitoare la cadouri de Crăciun ideale pentru un iubitor de muzică nu este cea mai puțin costisitoare. Dar, dacă totuși alegi să o treci pe listă, ține minte să nu exagerezi cu banii dacă nu te simți în stare.

De asemenea, fi atent la modele și la gusturile persoanelor cărora le dăruiești. Nu de alta, dar nu ai vrea să oferi niște căști in-ear celor care le detestă.

Voi ce i-ați oferi unui prieten pasionat de muzică?

surse foto: semonegna.com, studentpress.ro/vinil, etsy.com, wikihow.org, olx.ro, totb.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.