1454576_533350203422005_1892434038_n

Astăzi aproape toată planeta sărbătorește ziua femeii. Aceasta este una dintre cele mai dorite sărbatori din lume. Ziua în care bărbații încearcă să facă femeile din jurul lor să se simtă unice. Femeile sunt diferite, astfel că și cadourile sunt diferite. Trebuie să ne trezim la realitate, să conștientizăm că sărbătoarea este făcută de oamenii din jurul nostru, nu de cadourile care ne sunt oferite.

,,Ziua femeii” ne-a impregnat ideea că trebuie să ne așteptăm să fim onorate cu cadouri: ,,Sunt femeie, deci primesc!”

Cadourile fac diferența!

Sunt bărbați care își surprind iubitele cu daruri, de la bijuterii, până la vacanțe de lux, astfel fiecare încearcă să impresioneze femeia din viața sa cum știe mai bine.

Dar mai există și o altă categorie de bărbați care au în preajma lor femei care renunță la cadourile materiale și se simt bine când sunt surprinse cu daruri spirituale, necostisitoare. Când sunt invitate în locuri inedite ale naturii, la concerte gratis sau le sunt oferite cadouri handmade.

Putem vorbi și de o a treia categorie de bărbați care nu pun accent pe lucrurile sofisticate și care le fac iubitelor lor cadouri obișnuite de 8 Martie doar pentru a marca momentul, ca de exemplu flori, tort, șampanie. Deoarece aceștia nu consideră că doar o dată pe an se sărbătorește femeia de lângă ei.

Ca idee, acum un an am fost impresionată de ceva. O prietenă a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața ei. Ziua de 8 Martie a purtat-o într-un loc frumos din natură, unde aceasta a fost cerută în căsătorie. Martor le-a fost Vârful Babele, dar și cei mai buni prieteni ai lor, care purtau pe tricouri întrebarea care avea să ducă fericirea lor la cote maxime!

Este doar un exemplu care evidențiază semnificația gestului, care în final triumfă în fața cadourilor materiale, care cu timpul se pierd sau care pot fi uitate ulterior.

Cadouri de lux!

Dacă nu aveți inspirație acum pe ultima sută de metri, îți ofer o idee care cred că o va face pe partenera ta fericită. Organizeaza-i o cină romantică pe acoperișul unui bloc. Dacă nu te simți pregătit, poți apela la specialiști. Liuba Grosu, organizator de cine romantice, declară că: ,,Pentru 8 martie oferta noastră include o oră de întâlnire pe acoperiş. Totul este amenajat, decor, pe masă va fi o sticlă de şampanie, asorti din fructe şi dulciuri, ceai, petale de trandafiri, baloane.’’

Toți bărbații au câteva cuvinte speciale pe care le adresează femeilor de 8 Martie. Astfel, cadourile fac diferența între bărbați, însă vorbele aduc asemanarea!

 Redactor: Bălțatu Mădălina Alexandra

 Fotograf: Florin Diaconu