sâmbătă, noiembrie 27, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liberCABAL 04 – Julio Bashmore, Henry Saiz Full Live Band, Session Victim...

CABAL 04 – Julio Bashmore, Henry Saiz Full Live Band, Session Victim LIVE, David Marston

3 iunie 2017

16:00-00:00

Grădina Botanică

[Șos. Cotroceni 32]

Începută vara trecută, povestea CABAL continuă cu o nouă trilogie de evenimente găzduite de Grădina Botanică, dintre care primul are loc pe 3 iunie, între 16:00 și 00:00. Toți patru de peste hotare, autorii narațiunii estivale CABAL 04  sunt:

  • inovatorul producător house Julio Bashmore, în premieră la București,
  • specialistul spaniol în progressive hipnotizant Henry Saiz, alături de trupa sa
  • duo-ul funk disco berlinez Session Victim, în variantă LIVE
  • jamaicanul David Marston, parte din mult-iubită gașcă newyorkeză Crew Love

 CABAL este contextul diurn-estival ce reunește prieteni cu o ardentă pasiune comună pentru underground electronica cu reprezentații LIVE, synth-infused. Urmărind echilibrul dintre minte, fizic și spirit, cele trei componente definitorii pentru experiența umană, conceptul CABAL poate fi descoperit pe Facebook, Instagram și în Grădina Botanică.

 Accesul se face DOAR  prin înscrierea prealabilă într-o aplicație unică, contactând unul dintre ambasadori. Numărul invitațiilor este LIMTAT. Află mai multe de la unul dintre ambasadorii CABAL:

 Răzvan Sîrbu https://www.facebook.com/razvan.mtn  0721666291

Sinzi Baltac https://www.facebook.com/sinzibaltac

Marius S Claudiu https://www.facebook.com/mariussclaudiu

Sorana Nedelea https://www.facebook.com/soraanaa

Petra Paitici https://www.facebook.com/princessapetra

Adina Bucur https://www.facebook.com/adinaxbucur

Maxine Cristiana https://www.facebook.com/maxine.cristiana

 Pentru acces, susține Grădina Botanică achitând biletul de intrare în grădina, în valoare de 5 lei.

 Julio Bashmore

(Broadwalk Records)

Bristol, UK

Originar din Bristol, Julio Bashmore este acel DJ, producător și label owner pe care ne-am obișnuit să-l divinizăm pentru creațiile sale house infuzate cu U.K. bass. Inițiat în această industrie la invitația lui Claude VonStroke de a colabora pentru EP-ul său, lansat la Dirtybird în 2009, Julio renunță la studiile universitare și se dedică producției muzicale și aparițiilor ca DJ pe scenele lumii. Lansări geniale la Soul Motive, 3024, Future Boogie și PMR Records, printre care oda clubbingului „Battle for Middle You”, l-au motivat să pună bazele propriei case de producție.

 Astfel, în 2012, ia naștere Broadwalk Records, cu super-producțiile lui Maddslinky (Zed Bias), Kowton, sau FunkinEven. Urmează tot la Broadwalk piesele de rezistență „Au Sève” și „Peppermint”, featuring prințesa electro-tropical-RnB Jessie Ware, care intră în top direct pe locul 57. Un buchet plin de colaborări și singles de o magie rară pavează însă drumul spre lansarea albumului său de debut, Knockin’ Boots, în 2015, care îl propulsează într-un turneu continuu de petreceri și festivaluri.

 http://www.juliobashmore.com/

https://www.instagram.com/julio.bashmore/

https://soundcloud.com/juliobashmoremusic

https://www.facebook.com/JulioBashmoreMusic/

 Henry Saiz Full Live Band

(naturasonoris/Last Night on Earth/Balance/Bedrock/Permanent Vacation/Kitsuné/Get Physical etc)

Madrid, Spania

Fondator al casei de discuri naturasonoris, DJ, producător și remixer, dar și om de radio devenit directorul emisiunii online „el laberinto” pe Radio3, Henry Saiz este un artist electronic desăvârșit. Combinând tendințe și structuri noi cu vinil, casete, benzi magnetice și peste 100 de înregistrări din adolescență, reușește prin creațiile sale să definească un limbaj muzical unic în calitate și profunzime. Dificil de descris, dar minunat de simțit, îl surprinde în opera de artă transformată în album de debut și denumită sugestiv ‘reality is for those who are not strong enough to confront their dreams’.

Talentul său atrage atenția unor label-uri gigant din Anglia, ca Renaissance, Global Underground sau Bedrock, însă propriul său label, naturasonoris, este desemnat ‘best label’ în 2011 de către Deejay Magazine, în timp ce remix-ul piesei ‘lamur’ a lui Guy J devine primul său „essential new tune” la Radio 1 al lui Pete Tong. Așadar, Henry Saiz devine o prezență obligatorie la Sónar, Creamfields, Ultra Miami, Global Gathering și Benicassim.

http://www.henrysaiz.com/

https://soundcloud.com/henry-saiz

https://www.facebook.com/HenrySaizOfficial/

https://www.youtube.com/user/henrysaizofficial

Session Victim

(Retreat/Delusions of Grandeur/Wolf Music)

Hamburg/Berlin, Germania

Într-o relație la fel de viscerală cu soul-ul ca James Brown, Session Victim este definiția Live-setului. Debordând de energie, cei doi prieteni, Hauke Freer și Matthias Reiling, și-au făcut deja o semnătură din show-urile lor, exersate în studio fără contenire. Cu o colecție impresionantă de viniluri, ce acoperă decenii de hip hop, funk, soul, dar și selecții house și techno, ei cultivă o pasiune muzicală răvășitoare, observabilă atât în producții, cât și în DJ set.

Cu debutul de festival pe scena Glastonbury, urmată de sute de apariții în întreaga lume, dar și cu lansări ca ‘See You When You Get There’, votat ca ‘Best of 2014’ de XLR8R și DJ History, sau remixul lui DJ Koze pentru piesa “Hyuwee” de pe DJ Kicks 50th compilation, Session Victom demonstrează talentul indubitabil al băieților, valabil atât individual, cât și împreună.

http://sessionvictim.com/

https://www.facebook.com/sessionvictim/

https://www.instagram.com/session_victim/

David Marston

(Soul Clap Records/Wolf+Lamb/Better on Foot/Wind Horse/Cool Kid Music/Kindness of Bearer)

Kingston, Jamaica

Membru de onoare al colectivului newyorkez Crew Love, David Marston s-a născut în Kingston, Jamaica, dar momentan e stabilit în Brooklyn. Un muzician, producător, DJ și chitarist cu o artă puternic infuzată de vibrația jamaicană, lansează materiale discografice fine la la Soul Clap Records/Wolf + Lamb, în același timp punând bazele Kindness of Bearer Recordings. Abordarea lui este multi-fațetată, generând un sound atins prin fuziunea de genuri diverse, de la house, soul, disco și jazz la reggae și dub.

Înflorind ca un artist prolific și talentat, la fel ca ai săi colegi de breaslă, David Marston se face responsabil de EP-urile pline de inovație “Jamaicalia” și “Half Naked”, dar și de o frumoasă serie de remixuri lansate la Soul Clap Records. Mai mult, urmează prietenia cu Nick Monaco, care se materializează muzical în proiectul genial “Island Life”, o combinație câștigătoare de pop, reggae, dance și rock, ce dă naștere unei experiențe sonice pline de culoare și răsfăț.

https://www.facebook.com/pg/davidmarstonja

https://soundcloud.com/davidmarstonja

https://www.instagram.com/davidmarstonja/

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Most Popular