Echilibrul dintre minte, fizic și spirit a fascinat dintotdeauna existența umană.  De aceea, CABAL propune o nouă viziune holistică asupra experienței de petrecere, punând ultima ediție din trilogia găzduită de Grădina Botanică sub semnul spiritual. Satisfacția hedonistă întâlnește cultivarea spiritului prin muzică, natură și gastronomie în cadrul experienței CABAL de pe 27 august.

Vibrația spiritului își găsește ritmul în spații protectoare naturale, unde acesta se poate manifesta liber. CABAL propune la ultima ediție un deznodământ fulminant de senzații și trăiri unice. Dacă Navid Izadi rezonează cu spiritul liber regăsit în interiorul fiecăruia prin muzica sa eclectică, britanicii de la Crazy P demonstrează fericirea perpetuă prin ritmuri etern optimiste de House, iar Fish Go Deep face apel la ingenuitatea umană pentru a deschide porii spirituali spre experiențe noi și eliberatoare. În plus, din partea scenei locale, ne bucurăm de prospețimea Grădinei Botanice alături de Fouchat.

Fizic urbană și natural spirituală, ultima experiență CABAL din această vară promovează starea de bine ce atinge și adresează mintea, fizicul și spiritul. Cultivarea în Grădina Botanică pe 27 august are loc prin selecția catalizatoare de: atracții culinare, un aromat Gelato Bar cu înghețată artizanală spectaculoasă marca Gelatecco, efervescența estivală specifică Proseccobar și selecția deja adorată de cocktailuri urbane create de mixologiștii CABAL.

[17:00-19:00 Fouchat]

[19:00-20:30 Navid Izadi LIVE]

[20:30-22:00 Crazy P Soundsystem]

[22:00-END Fish Go Deep]

27 august 2016

17:00-00:00

Grădina Botanică

[Șos. Cotroceni 32]

Accesul se face DOAR prin înscrierea prealabilă într-o aplicație unică contactând unul dintre ambasadorii CABAL. Numărul invitațiilor este LIMITAT. Mai multe detalii:

Răzvan Sîrbu https://www.facebook.com/razvan.mtn  0721666291

Sinzi Baltac https://www.facebook.com/sinzibaltac

Daniel Draghici https://www.facebook.com/dunieldraghici

Sorana Nedelea https://www.facebook.com/soraanaa

Raluca B Carmen https://www.facebook.com/raluca.bcarmen

Petra Paitici https://www.facebook.com/princessapetra

Adina Bucur https://www.facebook.com/adinaxbucur

Maia Corduneanu https://www.facebook.com/maia.corduneanu

Eveniment Facebook:

https://www.facebook.com/events/1644049885922673/

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here