27 august 2016

17:00-01:00

Grădina Botanică

[Șos. Cotroceni 32]

27 august, între 17:00 și 01:00, se desfășoară a treia și ultimă parte din povestea CABAL, relatată cu stil de Navid Izadi LIVE, membru de onoare CrewLove, prolificii britanici de la Crazy P în formulă Soundsystem și domnii house-ului irlandez Fish Go Deep. Experiența CABAL 03 din Grădina Botanică este completată de Fouchat din partea scenei locale cu al său house tribal organic.

CABAL este contextul diurn-estival ce reunește prieteni cu o ardentă pasiune comună pentru underground electronica. Prin trilogia de evenimente găzduite de Grădina Botanică, Cabal urmărește echilibrul dintre minte, fizic și spirit, cele trei componente definitorii pentru experiența umană. Diverse elemente se lasă expuse treptat pentru completarea experienței holistice propuse prin noul concept, ce poate fi urmărit pe pagina de Facebook CABAL.

Accesul se face DOAR prin înscrierea prealabilă într-o aplicație unică contactând unul dintre ambasadori. Numărul invitațiilor este LIMTAT. Mai multe detalii:

Răzvan Sîrbu https://www.facebook.com/razvan.mtn  0721666291

Sinzi Baltac https://www.facebook.com/sinzibaltac

Daniel Drăghici https://www.facebook.com/dunieldraghici

Sorana Nedelea https://www.facebook.com/soraanaa

Raluca B Carmen https://www.facebook.com/raluca.bcarmen

Petra Paitici https://www.facebook.com/princessapetra

Adina Bucur https://www.facebook.com/adinaxbucur

Maia Corduneanu https://www.facebook.com/maia.corduneanu

 

Navi Izadi

(Wolf+Lamb, Double Standard, Soul Clap Records)

San Francisco USA
Cu funk-ul imprimat în ADN, Navid Izadi este o personalitate absolut fascinantă, atât prin abordarea contemporană asupra muzicii, cât și prin prezența scenică flamboiantă. Plin de exotism, el combină ca un profesionist stiluri pline de emoția străzii ca funk, soul, disco, hip-hop, cu sound-ul modern al sferei electronica. Conștient de puterea de a surprinde publicul cu fiecare apariție, Navid o transformă într-un exercițiu de imaginație delicios.

Parte din iubitul echipaj Love Crew, DJ-ul, cântărețul, rapperul și producătorul Navid Izadi își explică polivalența printr-o insațiabilă sete de necunoscut, pe care o împărtășește cu prietenii săi de suflet Wolf+Lamb, Soul Clap, Pillowtalk și toți ceilalți. Găsind inspirație în orice, el își materializează procesul creativ eclectic în prezent pe nenumărate compilații Crew Love, un EP în colaborare cu Deniz Kurtel, dar și o serie de producțiide hip-hop underground.

https://soundcloud.com/navizadi

https://www.facebook.com/Navidizadimusic

 

Crazy P

(Paper Recordings, 20:20 Vision)

Nottingham, UK

Arta creată de Crazy P respectă de peste 15 ani acea rețetă Soul, Disco şi House plină de energie,de care nu ne mai săturăm. Născut în 1995 în pauzele cursurilor de la Nottingham University, proiectul produs inițial la Paper Recordings în Manchester devine o sursă nesecată de piese de dans nebun.

Creativitate împinsă dincolo de limitele setate în mainstream și degustată în „There’s A Better Place”, cu sample-uri din celebrul cântec „Pure Imagination” din filmul Willy Wonka & The Chocolate Factory. Pionieri House Disco pur european, efervescenții Crazy P au lansat al șaptelea lor album în 2015 și nu se mai pot opri din fermecat ringuri de dans.

http://www.crazyp.co.uk/

https://soundcloud.com/crazyp

https://www.facebook.com/crazypmusic/

 

Fish Go Deep

(Go Deep)

Cork, Irlanda

Niște monștri sacri ai pupitrului de sâmbătă seara, Greg și Shane au un parteneriat fructuos de peste 25 de ani pe scena de clubbing, în care au purtat starea creată de muzica lor prin toată lumea. Duo-ul însă promovează intens muzica în orașul lor irlandez, prin celebrele evenimente Go Deep, Sweat și atrage în Cork zei house ca Laurent Garnier, Kerri Chandler, Roger Sanchez sau Derrick May.

Niște fini selectori de talente, FDG nu se opresc la petreceri și proiectează label-ul Ork pentru a susține participarea orașului Cork la Capitala Culturală Europeană în 2005. Label-ul crește într-un an cât altele în 3, devenind o rampă de lansare magică pentru artiști din noul val de muzică electronică.

http://www.fishgodeep.com/

https://soundcloud.com/fishgodeep

https://twitter.com/fishgodeep

https://www.facebook.com/fishgodeep

Facebook:

https://www.facebook.com/events/1644049885922673/

Sponsori:

[absolut][grolsch][aqua carpatica][urban monkey]

Media:

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO, HYPERFLESH.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, M.O.V. (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), ORASULM.EU, ONE VIBE, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, URBAN.RO, URBN CONCEPT STORE, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZONGA, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

 

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here