CABAl 01

0
170

Misterul experienței umane moderne se regăsește azi în perpetua căutare de echilibrul dintre minte, fizic și spirit. Prin trilogia de evenimente din Grădina Botanică, CABAL setează o nouă viziune holistică, oferind primei ediții de pe 11 iunie semnul mental. Fiind un element-cheie în comunicarea personalității sociale, mintea poate fi tradusă prin rațional, conștiință și în special imaginație, ce definește un relevant punct de pornire în cultivarea stărilor pozitive prin muzică.

După terasa de la MNAC și fosta închisoare Mal Maison, Jacques Greene modelează acum în Grădina Botanică arta sa pasională în antiteză cu digitalizarea experimentată azi, în timp ce Public Lover generează o energie emoțională  esențială în interacțiunile contemporane. Compus dinprolificul producător Bruno Pronasto și delicata franțuzioacă Ninca Leece, proiectul aduce cultura vernisajelor muzicale diurne din underground-ul berlinez în Grădina Botanică, alături de Bogman și Amber Amber.

Pentru că mintea și fizicul sunt interdendente în atingerea satisfacției senzoriale, prima experiență CABAL proiectează un colaj de răsfăț pentru sâmbătă, de la Premium Hot Dogs concepuți de Pop-Up Dinner și efervescența specifică Proseccobar, la un delicios Artigianale Gelato Bar semnat Clate și o colecție de cocktailuri urbane create de mixologiștii CABAL.

Jacques Greene

Public Lover

Bogman

Amber Amber

 

11 iunie 2016

14:00-22:00

Grădina Botanică

[Șos. Cotroceni 32]

 

Sponsori:

[absolut][grolsch][aqua carpatica][urban monkey]

 

Eveniment Facebook:

https://www.facebook.com/events/1553183101644737/

Media:

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO, HYPERFLESH.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, M.O.V. (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), ORASULM.EU, ONE VIBE, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, URBAN.RO, URBN CONCEPT STORE, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZONGA, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.