BuzzCamp a încheiat cu succes a 13 – a ediţie în Bucureşti şi Iaşi! Avem nenumarate motive de mândrie, printre care cei 300 de participanţi în fiecare zi de eveniment, 33 de speakeri aleşi pe sprânceana care au impresionat cu poveştile lor, 20 de companii  prezente datorită cărora tinerii au fost mai aproape de sfera profesională şi de oportunităţile de carieră existente, 22 de Fotolii de Consiliere, sprijinul oferit de către numeroşii  parteneri, zâmbetele de pe chipurile tinerilor, implicarea totală a voluntarilor.

Pentru că ne dorim să influenţăm pozitiv viitorii profesionişti din intreaga ţară, urmatoarele oraşe gazdă ale evenimentului sunt : Cluj şi Timisoara. Aici, aşa cum facem de fiecare dată, aducem laolalta companii de top din Romania şi tineri high potential pentru echipele lor, într-un cadru business interactiv!

La Cluj, în cadrul conferinţelor pe teme precum “Am reuşit. Cum îmi pastrez motivaţia?” şi “Eşecul – prima lecţie de (auto)motivare”, îi aducem pe Heidi  Hoka – doctor în psihologie şi autor, Leoni, Mirela Salagean – teamleader de recrutare, Leoni, Iuliana Badea – Head of Talent Acquisition HR Shared Services Organization, Bombardier Transportation, Ana Caitaz – HR Specialist, Steelcase, Calin Biris – Digital Director Loopaa şi mulţi alţi invitaţi care să povestească din experienţele lor.

Am pregătit workshop-uri susţinute de EY, Leoni, E.ON, SYKES, Tenaris Silcotub, Steelcase, BUW, Lidl, Bombardier  şi Fotolii de consiliere în timpul pauzelor, unde participanţii se vor întâlni cu Steelcase si  Lidl.

Accesează http://buzzcamp.ro/event/cluj/inscriere/şi intră în comunitatea BuzzCamperilor.

În Timişoara, la conferinţa cu tema “Eşecul – prima lecţie de (auto)motivare” îi vom avea ca invitaţi pe Kurt Swakhonen – Development Manager Visma, Cristian Gherghinescu – Software Architect Visma, Daniela Tuleu – Specialist Marketing  TVR, Sarah Ashton– Service Delivery Lead Accenture şi multi alti speakeri de renume.

Ca activităţi avem: workshop-uri susţinute de Cargo – Partner, EY, VISMA, WNS, Accenture, BUW, Carpatcement şi Fotolii de consiliere ale companiilor Cargo – Partner, WNS.

Intră şi inscrie-te pe http://buzzcamp.ro/event/timisoara/inscriere/.

În plus, avem pregătite multe surprize şi premii. Lansăm următoarele provocări:

Se apropie 1 mai, iar BuzzCamp ţi-a pregătit o surpriză! Înscrie-te acum pe http://buzzcamp.ro/event/cluj/inscriere/ sau pe http://buzzcamp.ro/event/timisoara/inscriere/, fii prezent atât la conferinţe, cât şi la workshop-urile unde vei fi selectat şi poţi câştiga 100 de euro bani de buzunar pentru un weekend la mare. Extragerea se va face pe 21 aprilie (Cluj) si 23 aprilie (Timişoara), iar norocosul va intra în posesia premiului la finalul conferinţei. Te aşteptăm la BuzzCamp!

Vino cu gaşca de prieteni la eveniment şi BuzzCamp te scoate la bere. Gaşca cea mai mare va fi câştigătoare! Trimite un e-mail pe adresa info@inspiregroup.ro cu numele găştii tale şi numele prietenilor care te vor însoţi la eveniment. Pentru a intra în competiţie,  înscrierea la eveniment este obligatorie atât pentru tine, cât şi pentru prietenii tăi. Termenul limită de aplicare este 19 aprilie, ora 23:59.

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care trebuie să fii prezent. Pe toate celelalte te lăsăm să le descoperi singur, chiar la eveniment.

Nu uita acasă entuziasmul şi deschiderea de a invăţa. De restul ne ocupăm noi!

Înscrie-te şi devino BuzzCamper!

concurs-buzzcamp Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here