miercuri, octombrie 20, 2021
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipButonul „Dislike” pe Facebook, mai degrabă un fel de „I feel you”

Butonul „Dislike” pe Facebook, mai degrabă un fel de „I feel you”

Sigur ați întâlnit momente în care un prieten de pe Facebook împărtășește evenimentele fericite din viața lui, lucru demn de un… „Like”. Însă ce facem atunci când vine vorba de momentele mai puțin frumoase sau chiar dramatice pe care unii dintre prietenii virtuali vor să ni le împărtășească? Butonul „Like” nu este întocmai potrivit pentru astfel de situații și poate fi, totodată, interpretat greșit.

 Ei bine, fondatorul comunității Facebook, Mark Zuckerberg, vine cu o noutate, și anume butonul „Dislike”, sau un fel de „I feel you”, pentru a-ți putea exprima părerea de rău, în unele cazuri. „Ceea ce au nevoie oamenii în această lume virtuală este abilitatea de a empatiza. Nu orice moment e un moment bun”, a spus Zuckerberg.

Inițiativa este una ideală, mai ales atunci când vrem să le spunem prietenilor noștri că îi înțelegem și că știm exact prin ce trec. Totodată, mai aflăm că cererea vine chiar din partea utilizatorilor Facebook, care, încă de la introducerea butonului „Like” din 2009, au cerut și implementarea butonului „Dislike”, pe site-ul de socializare. Cu siguranță, unii dintre ei nu s-au referit exclusiv la nevoia de a empatiza, ci și-au dorit această funcționalitate pentru a-și exprima starea de „hater” și pentru a folosi cuvântul într-un sens negativ.

În plus, Mark Zuckerberg a declarat că s-a mai lucrat în trecut la apariția butonului de „Dislike”, însă proiectul nu s-a concretizat. Acum, însă, echipa acestuia lucrează la acest proiect, iar butonul „Dislike” o să apară în curând pentru iubitorii rețelei de socializare Facebook.

Voi sunteți de acord cu introducerea butonului de „Dislike” pe Facebook?

Sursă foto: www.geeksnack.com

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular