Organizaţia studenţească Business Organization for Students (www.bosromania.ro) lansează ediţia a doua a campaniei “Mulţumesc, Moş Crăciun” sub un alt concept.

poveste7

Anul acesta, intuiţia şi nostalgia sunt fundamentele acestei iniţiative. Pe final de an, ne îndreptăm atenţia către oamenii dragi care ne aduc bucurii mărunte şi aşează sub brad poveşti de luat aminte. Pornind de la un insight puternic: “Moş Crăciun nu există decât pentru copii”, BOS îşi propune să reîmprospăteze memoria tinerilor şi să retrăiască, nostalgic, dar şi amuzant momentul în care l-au demascat pe Moş Crăciun din copilăria lor. Demascarea lui Moş Crăciun” este prima etapă şi, deşi într-o notă uşor tristă, aceasta vine în conturarea poveştii  lui Mulţumesc”.  Şi asta pentru că, de fiecare dată, în spatele fiecărui fes roşu sau ochelari aburiţi, era o persoană dragă nouă care se costumă pentru a ne crea iluzii frumoase, specifice copilăriei. Această persoană merită aprecierile noastre şi, cu siguranţă, fiecare Moş Crăciun din casele copiilor era special în felul sau.

poveste8

Poveştile cele mai ingenuoase vor fi expuse pe pagina de Facebook a organizaţiei, iar mulţumirile către Moş Crăciun din copilarile vor fi transmise în scris, pe platforma multumescmoscraciun.ro care este dedicată  acestei noi ediţii a campaniei de Crăciun marca BOS România.  Tu cum l-ai demascat pe Moş Crăciun? Cine este Moşul tău anul acesta?

Pentru mai multe detalii, vizitează www.bosromania.ro, dar şi pagina de Facebook (https://www.facebook.com/bosromania) sau contul Twitter al organizaţiei (https://twitter.com/BOSro)