Ţi-ai dorit vreodată să simţi gustul muncii la un post de radio? Ei bine, acum ai ocazia. Bursele Europa FM şi JTI îţi sar în ajutor. Ele îţi oferă ocazia de a efectua un internship în cadrul echipei de ştiri al unuia dintre cele mai cunoscute posturi de radio româneşti.

Cum poţi să aplici?

Pentru a aplica la Bursele Europa FM şi JTI, trebuie să trimiţi un e-mail la adresa burse@europafm.ro.

Mesajul trebuie să conţină un eseu, CV-ul  şi o fotografie.

În corpul eseului va trebui să explici de ce consideri că locul tău este într-o redacţie de ştiri. La finalul acestuia va trebui să aduci şi o propunere de îmbunătăţire a site-ului europafm.ro.

Textul va trebui să fie scurt.  Mai precis, el nu va trebui să conţină mai mult de 1500 de semne.

La acest capitol, iniţiatorii programului mai afirmă şi că vor favoriza candidaţii „care știu să folosească limba română la maximum de potențial” .

header-bursele-europa-fm

Condiţiile şi perioada de aplicare

Bursele Europa FM şi JTI sunt deschise pentru tinerii preocupaţi de mediul online care au maxim 25 de ani.

Ei trebuie să trimită candidaturile în perioada 10 iulie – 1 august 2017. Procesul de selecţie va avea loc între 1 şi 10 august 2017. Cei mai buni dintre aplicanţi vor fi chemaţi la o discuţie în redacţia Europa FM.

Tinerii câştigători vor fi anunţaţi pe 15 august 2017. Ei vor primi o ofertă de internship cu durata de 6 luni în cadrul echipei de ştiri a faimosului nume din FM-ul românesc.

Alte aspecte care trebuie luate în considerare

Internship-ul este plătit. Activitatea din cadrul său se va desfăşura sub termenii unui contract.

Organizatorii susţin că activitatea depusă în cadrul redacţiei de ştiri nu trebuie considerată ca fiind o oportunitate de a găsi un loc de muncă. Experienţa din cadrul programului nu trebuie nici ea văzută drept garanţie pentru o angajare ulterioară.

sursă foto: europafm.ro

 

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here