B.U.G. Mafia prezintă: Românie, Fă Galagie! 2019 la Arenele Romane

0
204
afiș Românie, Fă Gălăgie!

Pe data de 8 iunie 2019, la Arenele Romane va avea loc “Românie, Fă Gălăgie!”, festival urban prezentat de B.U.G. Mafia

Alături de B.U.G. Mafia, afișul “Românie, Fă Gălăgie!” 2019 îi va include pe El Nino, Killa Fonic, Nane, Nosfe, Chimie, Bad and Boujee. Aceasta va fi cea de a doua ediție “Românie, Fă Gălăgie!”, după show-ul concept produs de B.U.G. Mafia tot la Arenele Romane, în 2017, care i-a avut ca invitați pe Grasu XXL, CTC, Killa Fonic și DJ Oldskull.

Românie, Fă Gălagie! 2017

REGULI DE ACCES

Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 16:00, iar concertele încep de la 16:00. Concertul are loc în aer liber!

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

În ceea ce privește regulile de acces, organizatorii roagă publicul să nu vină la concert cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise:

– sticle, conserve,

– mâncare sau băuturi de orice fel,

– artificii, arme, obiecte periculoase,

– umbrele (vă rugăm în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine),

– aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil),

– aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

CATEGORII DE BILETE ȘI BRĂȚĂRI

– Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

– Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi rupta și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

– Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii își rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

– Posesorii de bilete la categoriile Premium și Golden Ring vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi brățară la acces.

– Posesorii de bilete la categoria Premium vor avea loc în tribună, acces prioritar și acces la bar VIP.

– Posesorii de bilete la categoria Golden Ring vor avea acces în zona din fața scenei fără loc.

– Locurile pe scaune în categoria Premium și Acces General se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate.

PROGRAM

16:00 – Open Doors

16:00 – 17:20 – Warm-Up Bad & Boujee

17:30-17:50 – CHIMIE

18:00-18:30 – NOSFE

18:40-19:10 – NANE

19:20-19:50 – KILLA FONIC

20:00 – EL NINO

21:00 – B.U.G. MAFIA

JETOANE

– În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe bază de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

– Vânzarea produselor pe bază de jetoane facilitează o servire mai rapidă

– Contravaloarea jetoanelor rămase se returnează până la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

ACCESUL COPIILOR

– Accesul copiilor cu vârsta sub 7 ani este gratuit și doar dacă aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți, posesor al unui bilet valid. Bilete găsiți la vânzare atât înainte de concert la prețuri speciale, dar și la intrare în ziua concertului.

– Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar însoțite de un adult posesor de bilet valabil.

– Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandăm ca persoanele sub 18 ani să fie însoțite de un adult

– Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

BILETE

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro ș în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară, următoarele prețuri:

– Presale Premium – 189 lei

– Presale Golden Ring – 120 lei

– Presale Acces General – 79 lei

– Supliment Aftershow Meet&Greet – 2500 lei

– Supliment Backstage Tour – 450 lei

– Supliment Soundcheck Access – 200 lei

La intrare, biletele vor fi disponibile în limita locurilor disponibile și vor avea următoarele prețuri:
– Premium – 200 lei
– Golden Ring – 140 lei
– Acces General – 90 lei