B.U.G. Mafia concertează pe 29 iulie la Romexpo

0
56
B.U.G. Mafia concert Romexpo

Pe 29 iulie va așteptăm la Romexpo în aer liber la un concert B.U.G. Mafia iar primele bilete au preț earlybird. Evenimentul va respecta normele epidemiologice în vigoare la momentul respectiv. 

„S-a stabilit” și „s-a demonstrat” din nou anul trecut că suntem #CeaMaiTareTrupa și #CeiMaiTariFani, când am facut împreună cel mai mare headline show din pandemie în Romania. Prin urmare nu e nevoie să mai spunem asta încă o data într-un text prea serios, trecem la ce e important.

Vineri, 29 Iulie, vă așteptăm iar la Romexpo (Parcarea C), să facem haos după încă un an de restricții. Pregătim un concert B.U.G. Mafia așa cum v-am obișnuit, cu o producție masivă, cu ecrane mari și conținut video pe toată durata showului, cu multe hituri și bineînțeles cu mulți dintre voi, fanii Mafia, alături de noi.

Biletele se găsesc pe bilete.bugmafiaoficial.ro și în rețeaua iaBilet.ro.

Accesul fanilor va fi permis în baza regulilor ce vor fi în vigoare la data respectivă. Există posibilitatea ca organizatorul să fie obligat de lege să vă solicite la intrare dovada unui test pentru COVID-19, a vaccinării sau a existenței anticorpilor. 

Vă mulțumim tuturor pentru susținere și ne vedem la Romexpo!

#CeiMaiTariFani #MaiMultiDecatArmata #BUGMafia

Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult.

Biletele au urmatoarele preturi earlybird Cat C 79 lei, Cat B 99 lei, Cat A 129 lei (in fata scenei) 

Numarul biletelor din Cat A si Cat B este limitat la 2.000 de bucati pentru fiecare categorie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.

Va rugam consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe bestmusic.ro si pe Facebook event.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by KISS FM