Bucuria Faptelor bune continuă la Grand Cinema & More și Grand Combo

0
187

Grand Cinema & More și Grand Combo lansează „Grand Kids”, un program educațional gratuit destinat copiilor din familii cu venituri reduse

București, 28 martie 2016 – Credem că educația unui copil este la fel de importantă ca și fundația unei case. Cu cât mai devreme îi este descoperit potențialul, cu atât mai ușor îi va fi să își construiască un viitor.

Pentru că fiecare copil merită șansa de a se dezvolta frumos, Grand Cinema & More și Grand Combo au lansat în luna decembrie a anului trecut campania “Împărțim bucuria faptelor bune”, prin care s-au strâns fondurile necesare pentru a pune bazele unui program de comunicare și dezvoltare personală gratuit.

“Grand Kids” este un program educațional destinat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, ce provin din familii cu venituri reduse. Ei vor învăța să-și descopere atuurile, să își dezvolte încrederea în sine și în propriile gânduri, să își antreneze imaginația și să învețe să se exprime liber, coerent și argumentat.

Programul se va desfășura sub formă de ateliere săptămânale și va avea la bază exerciții și jocuri interactive din sfera teatrului. Se vor forma 4 grupe a câte 10 copii, iar atelierele vor fi adaptate pentru fiecare grupă de vârstă:

  • 2 grupe pentru copii cu vârste cuprinse între 7-10 ani
  • 2 grupe pentru copii cu vârste cuprinse între 11-14 ani

Atelierele de comunicare și dezvoltare personală se realizează împreună cu echipa Cool School, din care fac parte traineri și actori cu o experiență de peste 8 ani în educația copiilor.

”Vorbind în termenii campaniei anterioare, cred că aceasta este <<misiunea>> noastră. Cu ajutorul clienților noștri am reușit să punem bazele unui proiect al cărui inedit stă nu doar în maniera de învățare, ci și în desfășurarea activităților. Sperăm ca, pe parcursul celor 8 săptămâni, copiii să se dezvolte cu bucuria, libertatea și creativitatea pe care le inspiră o sală de cinema”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Marketing Director, Grand Entertainment.

Toate informațiile despre proiect pot fi accesate pe platforma dedicată: www.grandentertainment.ro/grandkids

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de ​​14.000 mp şi are o capacitate de 2600 de locuri.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafeţe largi de proiecţie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate şi locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema & More destinaţia perfectă pentru vizionarea filmelor la o calitate premium. Accesul se face direct pe la etajul întâi al centrului comercial Băneasa Shopping City.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.roși pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Contact de presă: Irina Manole / irinam@oxygenpr.ro / +4 0735.010.902

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.