Visual eveniment Music and Cycling_22 iunie la București Mall-Vitanafiș

București Mall-Vitan invită toți pasionații de sport la cel mai mare eveniment de fitness al verii. Pe 22 iunie, pe rooftop-ul București Mall, în intervalul 13.00 – 20.15,  va avea loc primul maraton de fitness din țară, organizat de MUSIC & CYCLING™, în parteneriat cu LES MILLS™, cel mai mare furnizor de concepte și programe de group fitness la nivel global. La activități sunt așteptați peste 500 de participanți.

  • Peste 7 ore de sport și muzică ore fără întrerupere
  • 3 ore de cycling cu Iulian Panait și Alex Mureșanu, instructori renumiți de cycling indoor
  • 3 dintre cele mai populare programe LES MILLS™: BODYPUMP®, GRIT CARDIO® și BODYCOMBAT®, susținute de instructori internaționali de fitness

Evenimentul organizat de București Mall-Vitan va cuprinde toate ingredientele unei zile pline de energie: sport cu instructori de pe marile scene internaționale, muzică live, tombole cu premii și multe alte surprize.

Cinci instructori internaționali, presenteri pe marile scene de fitness ale lumii, vor aduce în fața publicului 3 dintre cele mai populare programe LES MILLS™: BODYPUMP®, GRIT CARDIO® și BODYCOMBAT®.

Sesiunea de încălzire pentru maraton va consta în 3 ore de cycling, alături de doi dintre cei mai iubiți instructori de indoor cycling, din România: Iulian Panait și Alex Mureșanu.

Mai multe detalii despre evenimentul organizat de București Mall-Vitan pot fi accesate aici.