Bucură-te mai mult de cărți folosind programul Used Books

0
121

Biblioteca ta e plină de cărți și nu mai dispui de spațiul necesar pentru a face loc altora noi? Ți-a făcut cu ochiul o nouă carte în librării și arzi de nerăbdare să o achiziționezi, însă nu dispui de banii necesari? Dacă ești în căutarea unui răspuns la una dintre aceste două întrebări, atunci Diverta îți vine în ajutor.

Prin noul program Used Books, disponibil în magazinul Diverta din Piața Romană, ai ocazia să oferi și altora lecturile de care tu te-ai bucurat până în prezent, însă la un preț mult mai mic. În schimbul acestui gest, vei fi și tu la rândul tău răsplătit, primind un voucher de 15% din valoarea inițială a cărților. Ce poți face cu acest voucher? Ceea ce probabil îți dorești de mult timp: să achiziționezi o carte nouă sau una din biblioteca Used Books.

Această idee vine cu siguranță în sprijinul tuturor persoanelor pasionate de lectură. Prin intermediul acestui program ai ocazia să îți extinzi aria culturală, prin simplul fapt că vei putea să îți achiziționezi cărțile preferate la un preț vizibil mai mic. Prin urmare, câștigul tău va fi dublu: vei economisi bani și, pe deasupra, vei face loc în rafturile bibliotecii tale unor cărți pe care abia aștepți să le lecturezi.

Dacă ești curios să vezi care îți sunt opțiunile, aici poți vedea ce categorii de cărți intră în programul Used Books, dar și condițiile de primire a acestora. Acum, tot ce îți mai rămâne de făcut este să selectezi poveștile pe care vrei să le oferi și altora, și să pornești în căutarea unora noi.

Spor la citit!

Sursă info: clubdiverta.ro

Sursă foto: clubdiverta.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.