duminică, aprilie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipConcert Bucovina - special exclusive show in Hard Rock Cafe

Concert Bucovina – special exclusive show in Hard Rock Cafe

Miercuri, pe 24 aprilie, de la ora 21:30, Bucovina vă invită la un special exclusive show care nu trebuie scăpat in cadrul unui show METALHEAD și BestMusic Live Concerts! La 4 bilete FĂRĂ LOC cumpărate, unul este gratuit! Pune 4 bilete în coș și plătești doar 3!

Câștigătoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an și cu show-uri sold out la Arenele Romane în 2015, 2016 și 2017, cea mai titrată trupă de metal românească a momentului a decis ca este timpul sa ridice ștacheta la un nivel superior și sa ofere fanilor încă un show într-o locație de top: Hard Rock Cafe, templul muzicii live din București !

Special pentru acest concert, nu vor fi mese în fața scenei, iar biletele costă doar 44 de lei așa ca se anunță un sold-out rapid!

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:

– Cu loc la masă în sală: 59 lei (număr limitat de bilete)
– Fără loc, în fața scenei: 44 lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.

Cristiana Pop
Cristiana Pop
Arădeancă devenită timișoreancă. Șoarece de bibliotecă. Studentă. Înainte de orice altceva, om.
RELATED ARTICLES

Most Popular