Bucovina lansează o piesă nouă în această săptămână

0
49

Bucovina va cânta în premieră o piesă nouă în această săptămână. Trupa își pregătește fanii pentru concertul de la Arenele Romane de pe 11 Mai, DET Open Air. Nu uitați! Până pe 20 aprilie biletele costă doar 45 de lei și se găsesc pe www.iabilet.ro.

Multe alte trupe vor fi anunțate în curând!

Astfel, pentru show-urile pe care le vor susține în acest weekend la Sibiu și la Cluj Napoca, Bucovina va cânta, în premiera, piesa ‘Noaptea Nimănui’, o nouă compoziție care va fi inclusa pe viitorul album.  Acesta va fi lansat în Decembrie.

Dacă ar fi să sintetizăm, la modul amuzant, esența piesei, ea vorbește despre „avantajele pe care consumul exagerat de etanol le poate conferi câteodată individului, în lupta cu forțele întunecate, care sălășluiesc în negura codrului.” Vă așteptăm în Sibiu și Cluj weekend-ul acesta, pentru a testa teoriile noastre legate de efectul alcoolului asupra moroilor, stimelor, piezelor rele și celorlalte creaturi mitice.

Cu Bucovina și cu invitații lor ne vom întâlni așadar pe 11 Mai la Arenele Romane în cadrul DET Open Air. Pe scena vor mai urca Cenușa Soarelui, Damage Case, Linear Disorder și Machiavellian God, urmând să mai anunțăm cel puțin încă două nume.

DET Open Air 2018 este un festival inițiat de către Bucovina si METALHEAD, gândit ca un festival în aer liber. Este axat pe promovarea numelor noi din scena de metal românească. DOA2018 își propune să invite publicul care iși dorește un show Bucovina să descopere trupe noi selectate de către membri și pe care aceștia consideră că merită să le promoveze, oferindu-le ocazia de a cânta într-un eveniment de anvergură.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicațiile de IOS și Android iaBilet, dar și în ziua concertului la intrare în limita locurilor disponibile, la urmatoarele prețuri:

– Earlybird – 45 lei până pe 20 aprilie
– Presale – 50 lei până pe 11 mai
– La intrare – 60 lei

Online pe www.iabilet.ro, poți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange, cu plată la sfârșitul lunii sau ramburs cu plată cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment METALHEAD și Țara de Sus recomandat de ROCK FM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.