sâmbătă, ianuarie 22, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipBrumarel aduce la Colectiv energie pură și diversitate muzicală

Brumarel aduce la Colectiv energie pură și diversitate muzicală

În weekend-ul ce tocmai a trecut, Colectiv a prins viață pe beaturile unor artiști de seamă ai hip hop-ului autohton: C.T.C, Frații Grime, Macanache, Dragonu’ & friends, dar și pe muzica electrizanta a lui The Model, Charlie Boy și Dobrikan, care a făcut oamenii să danseze până dimineață.

Starea de spirit a fost excelentă și ne propunem să o păstrăm și săptămâna aceasta, mai ales că începem în mare forță, chiar de luni, 5 octombrie, cu Enter Shikari + Hacktivist + White Wall. Aceștia vor zgudui clubul pe ritmuri de electronicore, experiemental rock și rap metal. Atenție: se vine devreme! 🙂
Detalii utile: https://goo.gl/j2vN6Q

Continuăm distracția și ne pregătim de Snow Fest, vineri, 9 octombrie cu Grimus, The Mono Jacks, Positive John, warm-up-ul și after party-ul fiind asigurate de Leo.
Detalii utile: https://goo.gl/vYQDvp

Sâmbătă, 10 octombrie, vom pătrunde într-un nou univers, Sinestezie fiind mai mult decât o simplă petrecere. Este proiecția unei realități augmentate prin ochii fini ai artei ce transformă mediul înconjurător și te poartă pe un nou tărâm gata de explorat. Apusul se va uni cu răsăritul într-o experiență memorabilă ce va stimula simțurile prin dans, sunet și culoare!
Detalii și link-uri utile: https://goo.gl/AF7zxm

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular