Group of people holding a banner - isolated over white

Clădește succesul prin cea mai bună investiție: EDUCAȚIA! O nouă categorie de consultanță ce pune pe primul loc EDUCAȚIA a apărut în România!

BRITISH EDUCATION CENTER este o companie internațională formată din specialiști britanici cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul educațional. După ce au îndrumat tineri din diverse părți ale lumii (China, Hong Kong, Republica Moldova), aceștia au decis că este momentul să folosească această experiență pentru a facilita tinerilor români drumul spre școli și universități de elită din Marea Britanie și Statele Unite. BRITISH EDUCATION CENTER este condusă de Martyn Birchall, originar din Marea Britanie.

Scopul companiei BRITISH EDUCATION CENTER are două direcții de bază:

  • Consultanță de înaltă calitate oferită familiilor tinerilor cu privire la alegerea și pregătirea dosarului de admitere în cadrul unei școli sau a unei universități din Marea Britanie, SUA (detalii: www.britisheducationcenter.ro)
  • Activități extra-curriculare destinate elevilor: after-school, tabere de vară, cluburi tematice – pictură, antreprenoriat, matematică, IT, robotică, fashion, sport; (detalii: http://britishcamps.com/ro/)

Educația reprezintă o componentă esențială a dezvoltării personale pentru tineri ce creează multe oportunități: de a călători în lumea întreagă, de a construi o carieră de succes într-un anumit domeniu, de a cunoaște culturi cât mai diversificate. Atât universitățile din Marea Britanie, cât și cele din  Statele Unite sunt renumite ca fiind unele dintre cele mai bune din lume. Aici au studiat personalități precum Prințul William, Kate Middleton, Prințul Charles.

Cu ajutorul profesioniștilor de la BRITISH EDUCATION CENTER fiecare tânăr poate să beneficieze de îndrumarea corectă pentru a lua cele mai bune decizii!

Pentru a primi răspunsuri la întrebările dumneavoastră puteți accesa site-ul www.britisheducationcenter.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here