british american tobacco,webminar, bat, 21 aprilie

Te întrebi cine mai face angajări ?

British American Tobacco (BAT) este în plină campanie de recrutare și își așteaptă cu drag noii colegi.

Indiferent că îți depui CV-ul sau nu, vino alături de Ram Addanki, actual Director BAT South Central Europe, la webinarul susținut pe 22 Aprilie 2020, ora 11:00, care are ca temă Resilience sau „De ce companiile apreciază să ai o experiență în afara țării’’.

Înscrie-te aici: www.myconnector.ro/virtual/nva-s-ai-succes-la-webinariile-bat/301/agenda/2750.

Participă și tu și poți câștiga unul dintre cele 5 premii pe care le acordăm în cadrul fiecărui webinar: coduri de acces la Linkedin Learning și vouchere de cumpărături la Cărturești!

Urmează și webinarii cu influenceri care vor vorbi despre începuturile lor în carieră, ce provocări și obstacole au întâmpinat, ce i-a motivat.

________

Ram este din India și a avut până acum joburi în peste 10 țări, acest lucru făcând ca experiența sa multiculturală să fie una vastă. Finanțist la bază, Ram conduce acum operațiunile BAT din toată Europa Centrală și de Sud-Est. Are două fete și este familiarizat cu toate noutățile din Social Media, cum ar fi rețeaua Tik-Tok, spre exemplu. Alături de el, Anca Păun, Talent Manager BAT, va vorbi despre importanța unei experiențe profesionale acumulate în mai multe țări.

Pentru joburi, se aplică pe https://careers.bat.com.