Bring the World in Your CV!

0
150

Ți-ai dorit vreodată să ai parte de o experiență de muncă, însă nu una obișnuită, ci în străinătate? Ei bine, dacă nu, ar fi bine să-ți dorești, iar dacă da, șansa ta se află aici. AIESEC București organizează un târg de internshipuri plătite care-ți va oferi posibilitatea de a descoperi ce se află pe piața internațională în ceea ce privește cele mai căutate domenii la nivel internațional: Marketing&PR, IT și Educație. Totodată, vei avea oportunitatea de a afla mai multe detalii despre programul Global Talent care le permite tinerilor să plece într-o companie din străinătate și să își croiască drumul spre o carieră de succes.

Evenimentul, aflat la a II-a ediție, va avea loc pe 11 decembrie, începând cu orele 16:30, la Liceu CRONOS, și se va baza pe workshopuri în domeniile precizate anterior, care vor fi susținute atât de persoane din cadrul unor companii multinaționale, cât și de oameni care au avut parte de experiențe în cadrul programului Global Talent.

12295277_10153154296206646_7052748465909339801_n

Fiecare workshop se va concentra pe specificul domeniului său de referință. Dacă ești creativ, activ și productiv, workshopul pentru Marketing&PR va fi  o alegere excelentă pentru dezvoltarea aceastor aptitudini, în timp ce intri în contact cu diferite culturi.

Dacă ești priceput în arta computerelor, workshopul pentru IT sigur îți va face cu ochiul. Acesta va încerca să le răspundă tinerilor la unele din cele mai des întâlnite întrebări ale generației noastre cum ar fi „Care din ramurile acestui domeniu sunt cele mai profitabile sau care îți aduc cele mai multe beneficii, atât din punct de vedere material, cât și din punctul de vedere al dezvoltării aptitudinilor?”

Iar dacă ești muncitor, răbdător și vrei să fii de ajutor, workshopul pentru Educație îți va oferi o mai bună înțelegere a ceea ce înseamnă impactul educației asupra copiilor, chiar a generațiilor, mai ales într-un mediu multicultural.

Participarea la acest eveniment se va face pe bază de înscriere, unde va trebui atașat şi un CV pentru a vă putea fi oferite îndrumări și sfaturi în legătură cu domeniul în care v-ați dori să profesați.

Dacă vrei să ți se deschidă calea spre o carieră plină de experiențe internaționale, înscrie-te și tu la eveniment, completând următorul formular, până pe 10 decembrie!

Articol redactat de: Adelina Duinea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.