O-Zone se reunește după 12 ani

Formația O-Zone se reunește după 12 ani pentru a participa la un concert organizat în București cu ocazia Zilei Europei.

Anul acesta se sărbătoresc 10 ani de la intrarea României în Uniunea Europeană, iar Ziua Europei va fi marcată cu o serie de concerte în Piața Universității din București.

În premieră, după 12 ani, trupa O-zone se va reuni în această seară la Bucureşti, într-un concert extraordinar, organizat de Primăria Capitalei. Cei trei artiști ai trupei pop Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș vor cânta din nou împreună după o pauză de 12 ani.

O-Zone se reunește după 12 ani! Membrii trupei O-Zone s-au despărțit în 2005, când fiecare a luat-o pe drumul solo.

O-Zone se reunește după 12 ani! Trupa O-Zone a devenit celebră în urmă cu 14 ani prin piese care au vrăjit o lume întreagă precum: „Dragostea din tei”, „Despre tine” sau „De ce plâng chitarele”.

O-Zone se reunește după 12 ani! Alți artiști care vor cânta pe 9 mai în Piața Universității sunt : Inna, Carla‘s Dreams, Alexandra Stan, Antonia, Morandi, Akcent, Fly Project.

Evenimentul va începe la ora 18:30.

O-Zone se reunește după 12 ani! Trupa a încasat câștiguri de peste 10 milioane de euro

În 2013, învitat la emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la PRO TV, Dan Bălan a făcut dezvăluiri de culise. Întrebat de moderator dacă a strâns mai mult de 10 milioane de euro, Dan Bălan a răspuns extrem de sincer:

„Am luat mai mult de 10 milioane de euro din O-Zone, normal. Eu, ca producător, ca autor al pieselor, am luat mult mai mult de atât”.

Sursă foto: a1.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here