Brandul românesc ATRIBUT nominalizat la “Independent Handbag Designer Awards”

0
62
Brandul românesc ATRIBUT afiș

Brandul românesc Atribut, reprezentat de Florina Sirman, a fost nominalizat la categoria The COTERIE Best Handbag in Overall Style and Design, ce premiază cea mai bună execuție la nivel de stil și design.

Handbag Designer 101 și-a anunțat finaliștii pentru cea de-a XIII-a ediție a Independent Handbag Designer Awards, ce va avea loc pe 12 iunie, la School of Visual Arts Theatre, la New York. 40 de finaliști au fost selectați din aproape 2000 de înscrieri trimise de pe 5 continente, respective 28 de țări.

Până pe 11 iunie este deschis votul publicului și cei care doresc să vadă poșeta nominalizată, din portofoliul Atribut, și să o voteze o pot face aici:

https://bellanyc.com/contestants/florina-sirman-atribut-romania/

Acest concurs le poate oferi câștigătorilor participarea la binecunoscutul târg Coterie – NY, iar odată cu aceasta participare, și lansarea pe piața externă a brandului. Totodată, câștigătorul va beneficia de servicii de mentorat și de consultanță, atât de importante pentru evoluția sa, oferite de catre Hilldun si Accessory Think Thank.

Brandul românesc Atribut a fost lansat în 2015 de Florina Sirman, cea care se ocupă atât de designul colecțiilor, cât și de producția lor, în atelierul situat în București.

Brandul românesc Atribut afișGăsesc o provocare în a crea obiecte originale, inovative și funcționale cu un aspect minimalist, atemporal, pentru a oferi design și funcționaliate în produsele mele. Aceste principii au stat și la baza creării poșetei înscrise în competiția newyorkeză. Inspirată din simplul caiet cu arc, poșeta îmbină elemente inovative de design – arcul metalic cu funcționalitatea  necesară pentru a obține o poșetă cu design contemporan adaptată ritmului de viață al femeii moderne. În același timp, ea transmite un îndemn: Scrie-ți poveștile, cu încredere, în fiecare zi!

Nu exclud în viitor și alte combinații de materiale, așa cum nu exclud ideea de a crea și alte obiecte de design, nu neaparat poșete. În tot acest proces, urmăresc să îmi exersez creativitatea și să îmi trăiesc pasiunea, declară Florina Sirman, designer și manufacturier Atribut.

Pe site-ul oficial poate fi găsită lista finaliștilor și înscrierile lor: http://thehandbagawards.com/finalists/2019