Brand:ME, incubator de Personal Branding pentru liceeni.

0
72

Prea multă figurație, prea puține personaje principale.

Brand:ME este un incubator de Personal Branding care își propune să ofere un context de învățare practic, în care aptitudini precum vorbitul în public, conturarea identității vizuale și scrierea creativă depășesc dimensiunea teoretică și își găsesc un corespondent în realitate.  Evenimentul va avea loc în perioada 28-29 aprilie la OK Center București.

Structura evenimentului propune un context de învățare bidimensională, bazat pe observație și inspirație, ulterior pe practică și experiență, branding-ul personal devenind astfel atât un reper teoretic, cât și o manifestare pragmatică.

În cadrul sesiunii „Cunoaște personajele principale din jurul tău!”, participanții vor avea posibilitatea de a descoperi poveștile de succes ale unor persoane cu experiență în branding și antreprenoriat.

În cadrul sesiunii „Transformă-te în protagonist!”, participanții vor beneficia de 6 workshopuri inedite, alese pentru a consolida cele mai importante skill-uri pentru construirea unui brand personal.

  1. Proba de microfon: vorbitul în public;
  2. Autoportretul: conturarea identității vizuale;
  3. Scenariul: scrierea creativă;
  4. Echipa de producție: Munca în echipă;
  5. Regizorul: Leadership;
  6. Momentul 0: Time management.

E frumos să asculți povești, e la fel de frumos să le creezi! Dacă ești elev de liceu și ai între 14 și 18 ani, este momentul oportun să începi să te gândești la cum ai vrea să arate povestea ta și ce vrei să spună despre tine. Aplică pana la data de 17 aprilie, ora 23:59 la linkul http://bit.ly/BrandMEIncubator.

Povestea ta începe cu tine! Tu ce mai aștepți?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.