duminică, octombrie 17, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăConcert Bosquito - Show Aniversar 20 de ani la Hard Rock Cafe...

Concert Bosquito – Show Aniversar 20 de ani la Hard Rock Cafe pe 13 Februarie

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, joi, 13 februarie, incepând cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe românești cu un sound unic, BOSQUITO! Trupa va aniversa 20 de ani de activitate!

Trupa a fost fondata de Radu Almasan in Brașov, la inceputul anilor 2000. Aceasta a abordat un fusion de rock latin cu o gama largă de influențe de la muzica tiganească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock. Trupa a lansat până acum 6 albume: Bosquito (2000), Sar scântei! (2001), Cocktail Molotov (2003), Fărâme din soare (2004), Babylon (2014) și Sus (2019). În perioada 2005 – 2011 Radu a activat în trupa Madame Hooligan din SUA. În 2011, revin in România cu un nou line-up și o serie de concerte din care se evidențiază deschiderea concertului Shakira din Piața Constituției. În 2012 lansează piesa “Întuneric in culori” alături de Ovidiu Lipan Țăndărică.

Bosquito inseamnă: Radu Almășan, Ciprian Pascal, Dorin Țapu, Mircea “Burete” Preda.

Vino pe 13 februarie la Hard Rock Café să asculți piese precum: Bosquito, Hopa Hopa, Două mâini, Când ingerii pleacă, M-ai dat peste cap, Tu ești iubita mea și mult prea cunoscutul refren “dă-i inainte cu tupeu” al piesei Pepita + multe alte surprize.

Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in țară.

Biletele au urmatoarele preturi:

– 89 de lei, cu loc la masă, in sală

– 49 de lei, fără loc, în fața șcenei

La toate biletele se adaugă comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele prețuri:

– Acces General: 94 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 54 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați. Haide să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se află in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM.

RELATED ARTICLES

Most Popular