Bosquito a intrat pe ultima suta de metri inaintea concertului de lansare a noului album

0
107
afiș Bosquito

Sâmbătă, pe 19 octombrie, Bosquito vă așteaptă la Arenele Romane din București (cort încălzit) la un eveniment cu totul și cu totul special: o lansare de album!

Fanii vor avea parte de un sound diferit, electric, dar care păstrează spiritul care a consacrat trupa, alături de o producție inovatoare. Formația inaintează pe două fronturi, primul, pregătirea concertului și showului care se anunță a fi cu adevărat special, iar al doilea, finalizarea ultimelor detalii cu privire la noul material discografic.

Iată mai jos câteva informații din tabăra băieților. „După 5 ani de la apariția materialului discografic Bosquito – ‘Babylon’ – ne aflăm pe ultima sută de metri pentru lansarea pe piață a  noului album. Băieții zilele acestea termină mixajele pieselor și pregătesc materialul pentru a fi trimis în U.S. pentru mastering. Păstrăm suspansul și promitem că așteptarea a meritat.

Urmăriți pagina oficiala de facebook unde până la concertul de lansare vă vom strecura detalii privind noul album. Nu uitați să vă luați din vreme bilete la concertul de lansare din data de 19 Octombrie de la Arenele Romane.

Așadar pe 19 Octombrie ne vedem la Arenele Romane cu Bosquito care promit un show de proporții, potrivit noului album. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară la următoarele prețuri:

– presale: 79 lei acces general /109 lei golden circle
– la acces: 90 lei acces general /120 lei golden circle