Borgore dărâmă Arenele Romane pe 16 decembrie

0
181
Borgore concert afis

Asaf Borger, cunoscut ca Borgore, revine în România pentru un show incredibil pe 16 decembrie la Arenele Romane în cort încălzit. Borgore este unul dintre cei mai populari și mediatizați artiști de muzică electronică. Nu există limită de vârstă. DJ Shiver va mixa la after.

Numit „copilul teribil al bassului” sau „cel care a ruinat dubstep-ul”, controversatul artist a devenit încet dar sigur un personaj iconic în dubstep-ul modern și revine la Arene după showul sold out de anul trecut.

Cel mai recent material al său „#NEWGOREORDER”  lansat pe 8 iulie anul trecut via Dim Mak Records, casa de producție a lui Steve Aoki, i-a dus numele pe noi culmi mult mai înalte și aprecierea publicațiilor de specialitate.

De-a lungul carierei sale, Borgore a reușit să înființeze propriul label, Buygore Records, să pună în scenă show-uri catalogate drept capodopere, să urce pe scenele celor mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, cum ar fi: Tomorrowland, Ultra, RDC Las Vegas sau Made in America și să aibă propriul show la radio, „The Borgore Show”, împreună cu prietenii săi Miley Cyrus, Diplo și Waka Flocka Flame.

Borgore este considerat unul dintre cei mai inovatori și intuitivi artiști ai generației sale, iar noi vom avea ocazia să ne bucurăm de un show demențial la București.

https://www.youtube.com/watch?v=OnrIlFadSLQ

Warm-Up Party-ul va fi cu HELL:SD și WUBBIX

HELL:SD e un nume relativ nou pe scena de profil din România, având 2 ani de activitate, dar în acest timp a participat la Electric Castle și Sunset Festival și la multe evenimente de drum and bass.

Printre artiștii care l-au influențat se numără Noisia, Emperor, Mefjus și Phace.

WUBBIX, la fel ca și HELL:SD, a început să producă muzică în urmă cu 2 ani axându-se pe muzica electronică. Este foarte activ și pe YouTube dorind să mențină un echilibru între canalul său și pasiunea pentru muzică.

Printre artiștii care l-au influențat se numără Spag Heddy, EH!DE, Temnite and Panda Eye. Responsabil de after party va fi DJ ShiveR.

Artistul a început de mai mult de 14 ani pe vremea casetelor derulate cu pix, mixând colaje pentru trupe de breakdance și pentru prieteni la petreceri private, a trecut de la CD playere la platane și de la platane la sisteme digitale TRAKTOR.

SHVR numit Shiver a ajuns printre cei mai versatili DJ din România și a împărțit scena cu artiști consacrați ca: Skrillex, The Prodigy, Fat Boy Slim, Die Antword, Sigma, Dj Fresh, Delta Heavy, Wilkinson, Netsky, Ed Rush, James Zabiela și mulți alții. Seturile sale pot fi comparate cu o poveste având o introducere, o surpriza și un punct culminant de zile mari, seturile pot conține până la 50 de piese într-o ora cuprinzând multe genuri muzicale ca: Electro-House, Techno, Breaks, Dnb, Dubstep toatea acestea sub numele THE SHIVER SHOW.

Promo mix:

https://www.mixcloud.com/DjShiveR/shvr-complextro-10-dement/

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara la următoarele prețuri:

-PRESALE : 89 Lei Acces General, 149 Lei VIP (în fata scenei) – până pe 16 decembrie
LA INTRARE: 100 Lei Acces General și 160 VIP – în limita biletelor disponibile

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Sunt în vânzare doar 300 de bilete VIP și 1300 Acces General. Zona VIP se află în fața scenei și este delimitată, iar accesul în ea se face doar pe bază de brățară textilă (pe care o primiți la intrare)

Nu exista limită de vârstă. Singura regulă legată de vârstă este că spectatorii sub 14 ani trebuie sa vină la concert însoțiți de un adult și ambele persoane să aibă bilete valabile.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla, susținut cu mândrie de Europa Royale Hotel Bucharest.