Programatorii entuziaşti de jocuri video sunt invitaţi să se alăture următoarei lor mari aventuri şi să se înscrie în Boot Camp-ul Ubisoft. Eu vor parcurge cel mai intensiv program din viaţa lor, care se va finaliza cu un job full-time ca programator, doar în cazul în care sunt suficient de puternici pentru a face asta.

Stagiarii doriţi!

Noi le urăm bun venit oamenilor entuziaşti, creativi, deschişi la minte, cu abilităţi în a lucra cu oamenii, un fundament tehnic şi pasiunea pentru jocurile video.

Fie că sunteţi un student preocupat de tehnologie, un programator începător sau o persoană entuziastă care a învăţat singură să scrie cod, Boot Camp-ul Ubisoft este o oportunitate interesantă de a te propulsa într-una dintre cele mai dinamice industrii. Învăţaţi să programaţi pentru jocuri video în doar un an, lucraţi cu profesionişti, furaţi din cunoştiinţele lor şi nu uitaţi să vă şi distraţi.

Tot ceea ce aveţi nevoie pentru a vă alătura Boot Camp-ului Ubisoft sunt cunoaşterea elementelor de bază ale oricărui limbaj de programare şi o mulţime de entuziasm pentru a învăţa.

Cum acţionăm

Boot Camp-ul Ubisoft este un program intensiv de un an pentru programatorii la început de carieră, care doresc să se alăture fascinantei lumi a jocurilor video.

În decursul acestui an, ei vor deveni stagiari şi vor avea un mentor pentru orientare. Cursanţii vor dobândi noi competenţe, vor învăţa de la profesioniştii din industria jocurilor şi vor lucra pe unele dintre cele mai importante proiecte ale Ubisoft.

Ei vor lucra îndeaproape cu mentorii lor şi vor învăţa să programeze in C/C++, precum şi să dezvolte abilităţile de programare mai repede, cum să îşi foloseacă potenţialul la maxim, beneficiind de expertiza celor mai buni oameni din industria jocurilor video din România.

Zilele de lucru sunt flexibile, programul fiind de la 6 ore/zi până la 8 ore/zi, dar pentru a obţine cât mai mult din acesta, vă recomandăm 8 ore/zi. Mai mult decât atât, participanţii vor fi plătiţi pentru munca lor.

După un an, cursanţii care avansează în program îşi pot continua aventura la Ubisoft ca programtor C/C++ full time.

Aplică aici şi alătură-te Boot Camp-ului Ubisoft. Un portofoliu legat de jocuri sau orice proiecte personale relevante la care aţi participat reprezintă un plus.

banner-top-hipo

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here