250 de carti de specialitate in limba engleza vor fi expuse si oferite in… Bookuresti si in tara.

BOOKURESTI poate fi vazut simplu ca un proiect de atragere de fonduri, dar in esenta e o mica intreprindere la nivelul cultivarii „virtutilor intelectuale si morale” ale omului, capabil astfel de a influenta si schimba lucrurile (in cetate). Proiectul nu e o „placere de moment” a initiatorilor si nu vrea sa ofere asta, ci o doza de fericire (mai mica sau mai mare) beneficiarilor sai si comunitatii.
BOOKURESTI este un refugiu cultural online cu aproximativ 250 de carti de specialitate in limba engleza, a caror sursa principala de provenienta este bookseller-ul american Used is Better. Cartile sunt oferite in schimbul unor contributii minime comparativ cu preturile acelorasi titluri de pe piata de carte. Proiectul se va derula live, cartile fiind expuse gradat, cate 4 titluri pe zi.

BOOKURESTI este un proiect al Grupului de Educatie si Actiune pentru Cetatenie (GEAC), lansat pentru sustinerea si realizarea obiectivelor organizatiei in perioada 2013 – 2014: Dezvoltarea unor mecanisme inovative de atragere si implicare a cetatenilor, alaturi de organizatiile societatii civile, in rezolvarea problemelor comunitatii.
Proiectul este sustinut de Centrul de Resurse pentru Organizatii Studentesti  (CROS)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here