duminică, aprilie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleBookLand Evolution susține dezvoltarea personală și profesională a tinerilor

BookLand Evolution susține dezvoltarea personală și profesională a tinerilor

Câteva dintre cele mai marcante personalități ale României lansează liceenilor și studenților din București o propunere de nerefuzat: o întâlnire timp de trei ore în cadrul căreia își pot descoperi vocația și găsi soluții pentru viitorul profesional, cu prilejul Conferintelor practice pentru tineri BookLand Evolution.

Evenimentul se va desfășura începând cu data de 9 martie 2015 la Academia de Studii Economice (Facultatea de Marketing, Aula Magna), tinerii fiind invitați să participe GRATUIT de luni până vineri (9-13 martie), în intervalul orar 18:00-19:20 (liceeni) și 19:30-21:00 (studenți). Printre personalitățile care au răspuns deja pozitiv invitației Bookland Evolution se numără: Camelia Șucu (Antreprenor în serie, CEO Class Living, Public figure), Mirela Bucovicean (Owner @ Molecule-F), Mihaela Tatu (Trainer, om de televiziune), Mihai Găinușă (TV Host), Ioana Moldovan (Fotojurnalist independent), Andrei Gheorghe (Prezentator și realizator de emisiuni radio și TV), Florin Grozea (Founder @ Hit Yourself Consulting, Blogger, Founder @ Digital Mashrooms), iar lista continuă.

Caravana Conferințelor practice BookLand Evolution se va deplasa apoi în alte 11 orașe din țară, poposind timp de o săptămâna în fiecare. Următorul oraș din itinerariu este Ploiești.

Prima parte a Conferințelor (sesiunea de primăvară) se va încheia în vară după 60 zile, iar cea de-a doua parte (sesiunea de toamnă) are aceeași durată (21 septembrie – 4 decembrie); în total, peste 1.000.000 liceeni și studenți din 23 orașe sunt invitați să descopere soluții pentru viitorul lor profesional și să își lărgească orizontul de cunoștințe mulțumită experiențelor și ideilor împărtășite de cei peste 800 profesioniști consacrați, care se vor alătura BookLand Evolution de-a lungul anului 2015.

BookLand Evolution le pune la dispoziție liceenilor încă o surpriză: este vorba de platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în companii sau organizații din România.

Parteneri media: SRTV, Radio România Cultural, Kiss FM, Kiss TV, România Liberă, Casa Lux, Ziarul Ring, Business Woman, Tango, BeWhere!, Terra Magazin, RegieLive, Business 24, Ziare.com, Kudika, Rol.ro, Femina, Eva.ro, didactic.ro, Intuitext, olimpiade.ro, suntparinte.ro, Getlokal.ro, UrbanKid.ro, Kidsnews.ro, LaBucatarie.ro, IntegralEDU, Edu News, Pemeserie.ro, BuzzCamp, CalendarEvenimente, Orasulmeu.ro, 4Career.ro, Learn&Go, Study4Career.

Parteneri non-media: Academia de Studii Economice din București – Facultatea de Marketing, Consiliul Național al Elevilor, Uniunea Studenților din România, Uniunea Studenţilor Academiei de Studii Economice din București.

Mirela_Bucovicean1 Andrei_Gheorghe CameliaSucu Florin_Grozea Ioana_Moldovan Mihaela_Tatu10 Mihai-Gainusa

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte
Despre BookLand

În 2011 BookLand a adus schimbarea în lumea cărții. A coborât-o din turnul de fildeș și a adus-o în mijlocul oamenilor – în realitatea lor cotidiană și în spațiul lor de socializare și recreere – făcând-o astfel mai accesibilă și mai dezirabilă. BookLand s-a lansat în cel mai mare mall din București, printr-un târg de carte pilot. La cererea editurilor a continuat timp de 3 ani cu o caravană națională de carte, activă 10 luni pe an, care a poposit în centrele comerciale, piețele și parcurile din peste 40 orașe, devenind cea mai amplă manifestare culturală. Lansarea librăriei online www.book-land.ro a fost un pas firesc, oferind peste 30.000 de titluri de carte, e-books, audiobooks, muzică, film, jocuri, cadouri și birotică de la peste 200 furnizori. Tabara Coolturala BookLand adresată tinerilor – cu 2 ediții deja la activ – sub forma unui program de educație alternativă și nonformală vizează stimularea competențelor de comunicare și creativitate. Din 2014 avem o nouă misiune: de a le oferi gratuit tinerilor din întreaga țara instrumentele necesare dezvoltării personale și profesionale. Vrem să-i ajutăm să își descopere talentele, să acumuleze experiențe, să cunoască profesioniști și să învețe lucruri noi pentru a-și putea modela viitorul. Conferinţele practice pentru tineri BookLand Evolution se adresează tuturor liceenilor și studenților din 23 orașe care au ocazia de a întâlni 800 personalități marcante. Ca extensie pragmatică a conferințelor, inPractica.ro este o platformă GRATUITĂ în care tinerii pot găsi oportunități de practică, internship-uri, traineeship-uri, part-time jobs și voluntariat, pentru a-și perfecționa abilitățile, a dobândi cunoștințe practice și a-și defini obiectivele carieristice.

RELATED ARTICLES

Most Popular