sâmbătă, mai 18, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipBooketlist, primul târg online de carte din România

Booketlist, primul târg online de carte din România

Poate în această perioadă vă este mult mai dificil să vă satisfaceți nevoile literare, neavând posibilitatea să cotrobăiți printre rafturile unei librării și să vă alegeți cartea pe care doriți să o citiți. Cu toate acestea, nu sunteți complet limitați. Booketlist, primul târg online de carte din România, oferă citiorilor înrăiți o săptămână în care pot să viziteze standuri pline cu cărți, chiar din confortul de acasă.

În perioada 18-25 mai, iubitorii de lectură pot achiziționa cărți aparținând tuturor genurilor literare de care sunt pasionați. De la cărți ale autorilor clasici și contemporani, autorilor români și internaționali, beletristică și istorie, până la cele de dezvoltare personală, bestseller-uri, lecturi destinate copiilor, cărți educaționale, tehnice și din categoria științelor sociale.

Printre aceste rafturi digitale, ai putea să găsești cărți pe care ai vrut mereu să le citești. Până acum, poate nu ai avut timp să faci asta. Booketlist te încurajează să lași frâu liber lecturii.

Cu siguranță pe a ta listă se află romane clasice ale literaturii universale, cărți ale autorilor contemporani, cărți care stârnesc controverse, cărți care ți-au fost recomandate, însă de care ai uitat, cărți despre care nu vrei să mai știe nimeni, cărți despre care vrei să știe toată lumea și cărți pline, pline cu poze. Adaugă și cărțile din afara zonei tale de confort literar. Vei obține un Booketlist de toată frumusețea! Și ce crezi? Poți începe să bifezi titlurile din listă! – au scris organizatorii pe pagina evenimentului Booketlist.

Ce edituri iau parte la Târgul Booketlist?

Booketlist a adunat la un loc numeroase edituri românești care să pună la vânzare, la prețuri promoționale, toate aceste cărți. Totodată, sunt puse la dispoziția cititorilor care preferă limba engleză opere aparținând editurilor internaționale.

Curtea Veche, Didactica Publishing House, Vellant, Orizonturi şi Crime Scene Press sunt editurile de bază care au dat viață târgului Booketlist. Printre ele se află și Polirom și Tei, într-o zonă specială intitulată Outlet. Acolo sunt încadrate lichidările de stoc ale acestor două edituri.

Chiar dacă pandemia de coronavirus ne-a afectat viața socială, este important să ne adaptăm și să ne păstrăm, pe cât posibil, obiceiurile care ne sunt atât de dragi. Datorită tehnologiei putem să vorbim cu familia și prietenii, să ne menținem în formă, să ne relaxăm, să facem cumpărături și să ne distragem atenția de la situația delicată în care se află întreaga lume. În sprijinul acestei distrageri, alături de partenerii noștri, am lansat Booketlist. Mai exact, este o platformă online prin care ne-am propus să menținem viu interesul pentru lectură și să le permitem cititorilor să evadeze din cotidian. Astfel, în cadrul primului târg online de carte din România, iubitorii de lectură au ocazia să-și păstreze obiceiul de a colinda standurile editurilor preferate în căutarea unor cărți deosebite, la prețuri accesibile. – a susținut Victor Patrichi, organizatorul târgului Booketlist, conform Pro Tv.

RELATED ARTICLES

Most Popular