joi, mai 30, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carieră“Boeing Boeing” – Sâmbătă, 9 septembrie, ora 19:30 la Teatrul de Vară...

“Boeing Boeing” – Sâmbătă, 9 septembrie, ora 19:30 la Teatrul de Vară Herastrau

Teatrul Elisabeta vă aşteaptă la comedia de succes internaţional, “Boeing Boeing”, sâmbătă, 9 septembrie, ora 19:30 la Grădina de Vară Herăstrău pentru a sărbători cu mare fast deschiderea noii stagiuni.

Pe lângă râsetele copioase şi experienţele de neuitat, Teatrul Elisabeta în colaborare cu Smart Experience răsplătesc amatorii de divertisment de calitate cu două cadouri premium: un zbor de neuitat cu balonul sau o lecţie inedită de zbor cu avionul. Şi asta nu este tot, spectatorii vor fi întâmpinaţi cu o mulţime alte surprize! Iar cei care achiziţionează bilete la ambele spectacole, primesc 15% discount.

Cele mai de succes comedii sunt la Teatrul Elisabeta! În 2016, comedia “Boeing Boeing” de la Grădina de Vară din Herăstrău înregistra recordul naţional pentru cel mai mare număr de participanţi la un spectacol de teatru în aer liber: peste 2500 de oameni au râs pe săturate. În vara aceasta, la Grădina de Vară Herăstrău, comedia “Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!” înregistra un alt succes răsunător.

Dacă tot v-am obişnuit cu proiecte îndrăzneţe, stagiunea 2017-2018 va fi deschisă, cu mare fast şi surprize de proporţii, de cele mai iubite comedii marca Teatrul Elisabeta: “Boeing Boeing” şi “Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”.

Vineri (8 septembrie) râzi pe săturate alături de Bernard, Robert şi restul personajelor din “Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”, iar sambata (9 septembrie) îi vezi din nou în acţiune, în “Boeing Boeing”, de fiecare dată în ipostaze proaspete de un comic exploziv.

Despre ce este vorba în piesă?

Comedia “Boeing Boeing”, ce deţine un record Guinness Book pentru cea mai jucată piesă franţuzească la nivel mondial, îl are ca personaj principal pe arhitectul Bernard, un burlac convins şi un playboy veritabil ce îşi trăieşte viaţa în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă.

Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunţite a orarelor de zbor şi a iscusinţei menajerei sale Berta. Numai că un nou model de avion Boeing introdus pe piaţă dă peste cap toate orarele de zbor şi aduce împreună în acelaşi oraş, iar apoi în aceeaşi casă cele 3 logodnice stewardese. Bernard încearcă să redreseze situaţia implicându-l pe bunul său prieten de la ţară, Robert. Timidul Robert uită însă ce minciuni trebuie să spună şi cui, şi astfel se iscă o înlănţuire de situaţii comice care te fac să râzi cu lacrimi şi fără să te mai poţi opri până la finalul piesei.

 

Autor: Marc Camoletti
Regie: Şerban Puiu
Traducerea şi adaptarea: Irina Margareta Nistor
Costume: Adina Buzatu

Decor: Irina Chirilă
Distribuţie:

Arhitectul Bernard – Aurelian Temişan
Robert, prietenul arhitectului – Lucian Ghimişi
Manajera Bertha – Anca Sigartău
Stewardesa româncă – Monica Davidescu
Stewardesa israeliancă – Alexandra Velniciuc
Stewardesa rusoaică – Tania Popa

Preţ bilete: 29/39/49/55 Lei
Pentru informaţii suplimentare: 0727.703.703 I www.TeatrulElisabeta.ro

Pentru bilete online: https://goo.gl/d4MjGJ I http://www.bilet.ro/event.php?id=11691

RELATED ARTICLES

Most Popular