BLP14

În primă fază am văzut doar cuvintele „ai mers mai departe” din mail-ul pe care l-am primit. So I must have done something right. Vestea că voi participa la BLP14 în cadrul Comic-Con m-a făcut mai fericită decât l-a făcut pe DiCaprio Oscarul primit pentru The Reverant.

Paradoxal, am puțini prieteni care să relaționeze cu pasiunea mea pentru jocuri. Iar când le povesteam oamenilor mei că urmează să merg la Bloggers Lan Party, iar cu această ocazie voi participa și la Comic-Con aveam un zâmbet mai larg decât cel a lui Joker. Iar prima lor întrebare a fost „Why so happy?”. Acum trecând peste momentele sarcastice, mi-am dat seama că norocul irlandezului e as real as it gets.

Organizarea BLP14 în cadrul Comic-Con a fost modul subtil a lui Toma Nicolau de a spune „Let the games begin”. Ce fel de jocuri? Dintre cele mai cool, dacă mă întrebați pe mine.

BLP14

BLP14

Ați văzut și voi oamenii care beau cafea de dimineață fără să să tragă un fum? Vezi Doamne cică ăia sunt de fapt persoanele dubioase de care trebuie să vă feriți. Okay, acum un heads up, eu sunt una dintre ele. Cum beau eu cafeaua? Simplă și fără zahăr. Oh, da și în timp ce joc mă joc Unreal Turnament (PC). Beat that casual Friday! Pentru mine Sămbătă, a doua zi de BLP14 și Comic-con a fost top-notch!

BLP14

BLP14

Nejucând CS în fiecare zi uitasem cât de competitivă pot să devin. Eram complet absentă de ceea ce se întâmpla în jur și ofeream jocului mai mult de 100% din concentrarea mea. O voce care mi-a spus „Ah, deci să nu joc CS cu tine” m-a trezit oleacă la realitate. Știți cum sunt intervențiile alea pentru alcoolici and stuff. Nu a fost chiar așa, dar în același zip code. Am continuat să joc, să îmi crească tensiunea și aș face all over același lucru.

A urmat și un turneu de Activity mai amețitor decât orice roller coaster. A fost așa cum trebuie să fie. Cu momente amuzante și memorabile să le spunem. Pentru că un tatuaj îl mai poți scoate, însă nu și amintirea râsetelor după fiecare game.

Am mai prins câteva momente din NBA2K17 (PS4), unde jucătorii se luptau pentru a ajunge în finala de duminică. Spaceteam care s-a jucat pe tabletă a fost și el pe listă.

BLP14

Duminică lucrurile au stat puțin altfel. S-a adus remi, table, s-a trecut pe old school cu un joc de strategie cu avioane și s-au decis câștigătorii pentru Unreal Tournament (PC) și NBA2K17 (PS4).

A fost totuși și un turneu tare disputat, unul de macaua, care avea ca premiu o carte pe care mi-o doream mai mult decât Superman își dorea să o salveze pe Lois. Nu mă laud eu mereu, dar când o fac este pentru că am câștigat la BLP14.

BLP14

Toma Nicolau împreună cu întreaga echipă au reușit as always să facă un eveniment mai flawless decât melodia lui Beyonce.

Foto Credit: Bloggers Lan Party.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here