Chiar dacă Black Friday va trece, petrecerea continuă cu Black Saturday. Sunteţi invitaţi sâmbătă, 30 noiembrie, ora 21:30 în Clubul Țăranului din București, la un eveniment marca Westroot.

WESTROOT este o formație de COUNTRY-BLUE GRASS-WESTERN axată pe compoziții proprii, interpretate într-un stil modern, cu elemente și influențe din: country, blue-grass, western, blues, funk, fusion, rock-progressive. Formația transmite o muzică plină de melodicitate, o muzică elaborată, având un sound cu adevărat unic în peisajul autohton. 1483859_599449703454071_725524996_n
Evenimentele la care formația a luat parte s-au bucurat de aprecierea unei game largi de public, încântând auditoriul prin tehnica instrumentală și prin abordarea originală a compozițiilor. Caracteristica principală este combinația de instrumente: banjo, vioară, mandolină, chitară, tobe și bas care formează o atmosferă specifică stilului, transpusă într-o manieră modernă de interpretare.

„Ask not what your country can do for you, but what you can do for your country’s music”.

Intrare: 10 lei.

COMPONENŢA FORMAŢIEI WESTROOT:

Andrei Gruia – voce, mandolină.
Chuckk Hubbard – banjo, voce.
Felix Eduard – tobe, percuţii.
Sabin Teran – bass
Alexandra Milea – vioară

Locație: Clubul Țăranului, Kiselleff numărul 3, intrarea Monetăriei. Pentru mai multe detalii puteţi intra aici şi aici.