BLACK SABBATH – THE END OF THE END la Happy Cinema

0
39

Pe 28 septembrie ora 20:00, nu rata concertul Black Sabbath The End of The End în rețeua Happy Cinema: București, Focșani și Buzău.

The End of The End este cronica turneului final al trupei care a făurit sunetul genului Metal – Black Sabbath. Pe 4 februarie 2017, formația a venit pe scena din Birmingham, orașul unde a început totul, pentru a susține concertul cu numarul 81 și ultimul din turneul The End – coborând cortina peste o carieră care s-a desfășurat de-a lungul a aproape o jumatate de secol.

Spectacolul a fost sold out și a marcat punctul culminant al unui turneu care a adunat peste un milion de fani în arenele din lumea întreagă. Înca de la început, din 1968, au creat un sunet care avea să formeze baza Heavy Metal-ului și care avea să influenteze trupe din întreaga lume – o influență care este inca simțită până în prezent.

The End of The End este povestea finalului, un concert încărcat de emoții. Fanii sunt aduși în inima acțiunii, cu trupa pe scenă, pe măsură ce aceasta performează hit-uri, de la Iron Man la Paranoid la War Pigs printre altele.

Sabbath a profitat de de acestă ocazie și a petrecut timp in studio, oferind o interpretare unică câtorva din melodiile lor preferate.

Acest film ofera fanilor o viziune intimă asupra relațiilor dintre membrii trupei și despre tachinarile dintre ei, cu amintiri individuale și de grup de la Ozzy Osbourne, Tony Iommi și Geezer Butler.

Trupa are fani din mai multe generații iar aceasta este o ocazie pentru aceștia să se întâlnească și să îi vadă pe baieții din Birmingham făcând ceea ce fac ei cel mai bine, la aproape 50 de ani de la înființarea trupei. Acesta este ultimul cuvânt de la cea mai mare trupă de Heavy Metal din toate timpurile.

Biletele costă 35 de lei și pot fi achiziționate de la cinematograf sau online prin Cinemagia

Trailer: https://youtu.be/8g55JsIaHWM

Website: www.happycinema.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.