Black Friday

Black Friday e cumva un ajun al bucuriei Crăciunului. În fiecare an, în luna noiembrie, se dă startul prețurilor mici. Astfel, o zi de vineri e sacrificată. Vinerea neagră, aduce multă culoare în viața fiecărui om care a așteptat un an întreg să își achiziționeze un lucru la reducere. Televizoare, laptopuri, telefoane, cărți și lista poate continua până la nesfârșit, intră sub codul roșu de prețuri în scădere.

În goana noastră după oferte, riscăm să pierdem detalii esențiale pentru a face un Black Friday memorabil. Te-ai gândit vreodată că poți să-ți iei țeapă chiar de ziua reducerilor? E o ocazie mare de țepe, cu toate că la prima vedere sunt scoase doar lucrurile bune la iveală. Însă, dacă navighezi mai multe zile pe un site, îți poți da seama că prețurile pot diferi de la o zi la alta. Poți arunca un ochi aici, să vezi cum te poți păcăli.

  • De Black Friday, un produs poate ajunge și la 70% reducere din prețul inițial.

Ți-ai pus vreodată întrebarea cum pot fi reduceri așa mari? Și cum un telefon de la 1.500 de lei poate ajunge să coste 1.000 de lei? Sau poate mai puțin? Câteva exemple te vor face să te gândești de două ori înainte de a spune că de Black Friday prețurile sunt uluitor schimbate.

Mai jos, putem observa reacția unui utilizator facebook, asupra unui telefon care e într-o continuă creștere a prețului. De la 1.000 de lei duminică, la 1.500 de lei luni. O creștere destul de mare, de pe o zi pe alta.Black Friday – ziua în care îți poți lua țeapă

  • Un alt exemplu, e această poză din anul 2015. Tot de pe o zi pe alta, prețurile au explodat.Black Friday
  • Sau cum același televizor, are prețuri diferite.Black Friday

Lucrurile luate acum de Black Friday, pot avea prețul de acum o lună. Spre exemplu, anul trecut în 2016, procesorul AMD FX-8350, de la 850 de lei, a scăzut până la finalul lui septembrie la 730 de lei. Cu o zi înainte de Black Friday 2016, mai exact 17 noiembrie, același produs costa 853 de lei. Vineri, de Black Friday, costa 917 lei. O reducere colosală care constă în lei în plus.Black Friday

Black Friday e o ocazie deosebit de bună pentru achiziționarea produselor la prețuri reduse. Însă, trebuie să fim atenți în ce măsură sunt reduse prețurile, pentru a nu ajunge făptașii unor țepe.

surse: economica.net, instagram.com, facebook.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here