Bitdefender, producătorul uneia dintre cele mai performante soluții de securitate IT, anunță organizarea a două cursuri pentru studenții din București interesați să se dezvolte profesional și să acumuleze cunoștințe de la experții în securitate ai companiei.

avatar_img_footer

Cursul de programare C/C++ pe sistemul de operare Windows – “How to use C/C++ and algorithms to make Windows OS to do what you want” va consta în 14 sesiuni, luni și miercuri între orele 16.00-19.00.

Cursul de testare software pentru începători cu tematica “QA techniques and advanced debugging methods for beginners” va consta în zece sesiuni, marți și joi între orele 16.00-19.00.

Înscrierea se face până în data de 10 octombrie 2015 inclusiv. Selecția participanților la curs se face după testarea candidaților, în perioada 12 octombrie – 24 octombrie.

Cele două cursuri vor avea loc în perioada 26 octombrie-11 decembrie 2015 la IAA House, Calea Victoriei, în București. 

Participanții la cursuri vor primi la finalul proiectului diplome și premii din partea Bitdefender și, totodată, oportunitatea de a-și construi o carieră.

Înscrierile se fac prin trimiterea unui CV actualizat cu mențiunea „Programare” sau „Testare”, la adresa de e-mail student@bitdefender.com

Sursa: www.bitdefender.ro

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here