miercuri, iunie 19, 2024
Recrutare IQool

Biblioteca online

Asociatia Tineri Uniti Pentru Europa lanseaza proiectul www.biblioteca-online.eu, proiect care doreste sa promoveze si sa sustina prin intermediul unei platforme web limba, cultura si civilizatia romaneasca. Proiectul se adreseaza mai ales comunitatilor etnice din Ucraina, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Albania, Croatia, Macedonia dar si comunitatilor de romani din lume care din lipsa accesului la cartile in limba romana tind sa isi piarda inderesul fata de limba,cultura si civilizatia romaneasca si sa se supuna noilor tendinte oferite de comunitatile de care apartin.

Asociatia doreste  prin cadrul acestei platforme web sa faciliteze accesul gratuit a comunitatilor etnice si a comunitatilor de romani din toata lumea la lecturi specifice romanesti in limba romana create de scriitori cu renume international al patriei noastre mama care promoveaza cultura si civilizatia romaneasca. Biblioteca online numara pentru inceput un numar de 100 de volume care se pot descarca gratuit si pot fi citite cu usurinta pe diferite dispozitive portabile: tableta, telefon, ebook reader, pc.

Proiectul este realizat in parteneriat cu Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de Pretutindeni.

http://www.dprp.gov.ro/

poza anunt 2

Ionut Mirea
Ionut Mireahttp://www.iqool.ro
Imi doresc sa contribui la dezvoltarea tinerilor si la ridicarea nivelului de cultura informand liber si neconditionat, impreuna cu generatiile nascute in capitalism ,dar mai ales sa incercam sa salvam presa, sa fie adevarata voce a oamenilor!
RELATED ARTICLES

Most Popular