BestMusic Live Concerts prezintă concertul Vită de Vie – Acustic, la Hard Rock Cafe

0
23
BestMusic Live Concerts concert

BestMusic Live Concerts te invită 22 mai de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe din București pentru o seară de magie alături de show-ul acustic al trupei Vită de Vie! În deschidere va cânta Maru.

Bucureștenii sosesc pe scenă din Hard Rock Cafe pentru a prezența albumul, “Acustic” lansat în 2013 la Teatrul Național din București dar și pentru a va oferi un jam session inedit pe scenă (probabil) celui mai bun club pentru concerte live din București.

Fanii Vită de Vie vor fi surprinși să își regăsească favoriții într-o ipostază artistică unică. Obișnuiți cu concertele lor dinamice și pline de energie, care au devenit în timp trademark-ul Vită de Vie, vor descoperi de dată această o cu totul altă stare.

Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic înseamnă cele mai bune melodii Vită de Vie, strânse în decursul celor 20 de ani de existența, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergând uneori până la clasic, jazz, sau bossanova. Cine și-ar fi imaginat vreodată că Basul și cu tobă mare poate “să stea în picioare” și să sune atât de bine în varianta Swing?

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX, Uman, Libmag, Casă de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:
– 60 de lei, cu loc la masă sau fără loc, în sala
– 80 de lei, VIP cu loc la masă în față scenei

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare la prețul de 60 de lei.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzică lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.