BEST Training Weekend – sesiuni de training gratuite organizate pentru studenții ieșeni

0
88

În weekendurile 6-7 mai şi 13-14 mai, Grupul Local BEST Iași, cu sprijinul Universității Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iași organizează cea de-a șasea ediție a evenimentului educațional BEST Training Weekend, un eveniment educațional dedicat studenţilor care constă în mai mult de 20 sesiuni de training gratuite, de hard-skills şi soft-skills, susținute de companii profesioniste.

Deschiderea Oficială a evenimentului va avea loc pe data de 4 mai. Aceasta constă într-o discuție  între cei trei reprezentanţi ai mediului educaţional: studenții ieșeni, profesorii de la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iași și reprezentanți de la diverse companii. Se va discuta despre problemele întâmpinate de către aceștia în privința dezvoltării profesionale a studenților și se vor căuta soluții la aceste probleme. În cadrul acestei discuții, fiecare reprezentant al celor 3 categorii menționate anterior va avea posibilitatea să-și expună punctul de vedere. final2

Sesiunile de training vor avea loc în weekendurile 6-7 mai respectiv 13-14 mai. Trainingurile modulare constau într-o serie de trei sesiuni de training care se vor desfășura pe parcursul unei zile. Spre exemplu, modulul “Inteligența emoțională” cuprinde trei sesiuni de training. Pe lângă modulele de training, la eveniment vor mai fi și sesiuni de training de dezvoltare personală, carieră și succes, dar și workshopuri tehnice. Printre temele propuse anul aceste se numără: “Cum să începi cariera în IT”, “Antirețetă de succes – despre carieră”, “Drumul de la timiditate la o comunicare excelentă ”, etc. Printre partenerii de anul acesta se numără: ITst, Edurom, Cloudbase Solutions, Toastmaster, ASK Training, AiSucces, BDO, Speakers, Ascendis, Centru  de consiliere, Instant, British Council, KRI, Crilia ,Train 2Perform, SCC,Arcelor Mital, Conduent, Green Cola, Fornetti.

Scopul acestui eveniment este dezvoltarea multilaterală a studenților, atât pe plan profesional cât și pe plan personal. În urma completării formularului de pe site-ul evenimentului,  studenții pot beneficia gratuit de aceste sesiuni de training. În prezent facultățile tehnice oferă strict cunoștințe de domeniu, iar studenții nu au posibilitatea să-și dezvolte alte abilități precum cele de relaționare sau comunicare. În ajutorul lor vine însă componenta non-formală a educaţiei, reprezentată cu succes de evenimente precum BEST Training Weekend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.