duminică, iulie 14, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăBEST Bucuresti te provoaca: Hai la Treasure Hunt!

BEST Bucuresti te provoaca: Hai la Treasure Hunt!

Ești student în “Micul Paris” însă nu ai apucat să-i explorezi adevăratele atracții? Parfumul primăverii te duce cu gândul la o aventură spontană? Ce-ai spune de o evadare din rutină alături de alți tineri cu aceleasi aspiratii?

BEST București îți lansează o invitație de nerefuzat:

Duminică, 6 mai, începand cu ora 10, are loc cea de-a patra ediție a treasure huntului Discover Bucharest. Acest eveniment își va purta participanții într-un traseu presărat cu zone și atracții necunoscute ale Bucureștiului, care vor fi parcurse rând pe rând prin depășirea unor „obstacole”.  Pe lângă distracția garantată la un astfel de eveniment, indiciile haioase și atmosfera competitivă, Discover Bucharest evidențiază și backgroundul istoric și cultural al diferitelor puncte vizitate.

Board of European Students of Technology (BEST) este o organizație non-guvernamentală fondată în anul 1989 de studenți ai facultăților cu profil tehnic din Europa. BEST este prezent în 33 de țări și organizat în 95 de grupuri locale, care adună sub spiritul voluntariatului peste 3.300 de tineri. La nivel local, BEST București a luat naștere în 1994, din inițiativa unui grup entuziast de studenți ai Universității „Politehnica” din București. Spiritul întreprinzător, dedicarea și creativitatea membrilor au adus organizației drepturi depline din anul 1997, iar în timp, dublate de experiență și ambiție, au permis expansiunea BEST și organizarea cu succes a unui număr însemnat de evenimente cu și despre studenți.

Nu mai putin de 100 de studenți vor anima cea de a patra editie, străbătând în repetate rânduri frontiera dintre prezent și trecut a orașului. Aceștia vor căuta indicii și vor rezolva provocări originale și distractive, construite pe baza tematicii „Bucureștii vechi și noi”.

Cu ajutorul acestui eveniment dorim sa imbinam exuberanța arhitecturii istorice desprinse din romanele maestrului Eliade, cu aerul futurist al noilor clădiri. Descoperirea lor va fi o adevarată provocare, solicitând atât perspicacitatea, cât și creativitatea participanților. Ei vor fi nevoiți să dezlege mistere si să se avânte în rezolvarea unor taskuri originale, folosindu-se de lucrul in echipa. Voia bună și distracția vor fi la ele acasă, asigurând amintiri de neuitat și, de ce nu, noi prietenii.

Pare greu de crezut că un eveniment de câteva ore îți poate oferi o experiență atât de diversificată și promițătoare?

Vino și ai să te convingi!

           Te poți înscrie completând formularul de pe siteul evenimentului:

http://bestbucuresti.ro/discoverbucharest.html

 

RELATED ARTICLES

Most Popular