BeReal – noul trend

0
51

Ce este BeReal?

BeReal este o aplicație care a crescut anul acesta în popularitate, cu toate că a fost lansată în 2020. Scopul acesteia este ca utilizatorii să realizeze o postare în momentul în care aplicația trimite o notificare. Alerta BeReal apare în timp real pentru toți utilizatorii aflați pe același flux orar. Aplicația realizează o postare cu ajutorul camerei frontale și a celei de pe spatele telefonului. Când butonul de postare este apăsat, utilizatorul ii se dau la dispoziție 2 minute pentru realizarea unei postări.

Cum sa fii cool pe BeReal?

În primul rând fii sincer! Nu încerca să îți pierzi toată ziua gândindu-te la ce activitate interesantă să mimezi în momentul alertei. Fii spontan! Daca chiar dorești să te amuzi, dezvoltă-ți creativitatea pe loc. Utilizează orice ai la îndemână drept recuzită. Să nu îți fie frică de expresivitate!

În al doilea rând, adaugă doar prietenii apropiați sau „semi-apropiați”. Crede-mă, e mult mai mișto să le dai „react“ celor de care chiar îți pasă. Scoate-i din listă pe cei ce nu reacționează la postările tale… N-au timp de tine? Nu ar trebui să ai nici tu timp pentru ei. Plus că dacă ai prea mulți oameni, react-ul își pierde farmecul.

E super să reacționezi constant cu aceleași emoji-uri pe care le ai de săptămâni. Fă-le o surpriză prietenilor tăi mai des și reacționează cu emoticoane spontane. Ce surpriză poate fi mai plăcută decât conversațiile „random“ pornite în secțiunea de comentarii.

Acum aplicația îți arată de câte ori refaci o poză. Nu trebuie să postezi dacă chiar nu ți-a plăcut poza, dar cum am sugerat și anterior, nu îi păstra în listă pe oamenii care te-ar judeca pentru numărul de poze refăcute. Totodată, nu trebuie să arătăm impecabil în fiecare poză, suntem oameni. „Be real!“

Lasă un text alături de postarea ta, prin acest mod oferi puțină autenticitate și dinamism postării. Spune sincer ce simți, chiar dacă nu simți nimic, spune că nu simți nimic.

Aveți grijă!

Dacă faci screenshot utilizatorii vor vedea. Nu fă captură de ecran propriei postări, o poți salva direct din aplicație. Dacă în captura ecranului ai surprins puțin din postarea vecinului, acesta va fi notificat. Am pățit să observ cum cineva mi-a făcut „ss“ la postare, colegul pe care l-am prins în fapt s-a rușinat. Puțin neplăcut zic eu.

Ce îmi place la BeReal?

Ador faptul că prietenii mei de pe BeReal sunt oamenii cu care îmi petrec cel mai des timpul.
Îmi place și faptul că postările sunt salvate cronologic, utilizeze această aplicație de aproape trei luni și da, chiar simt nostalgie când mă uit prin memorii.
Mai îmi place, în special, notificarea de dimineață, deoarece la cafeluță pot să văd pe bune cum își petrec prietenii mei timpul.