Be PROUD. Make up your brain!

0
82

Proud este un proiect marca BOS România, care, din anul 2007, răspunde nevoii tinerilor de a fi la curent în domenii precum PR, Advertising și Marketing.

Proud promovează educația non-formală, ajutând la dezvoltarea cunoștințelor studenților pentru o viitoare carieră în comunicare. În acest sens, facilitează accesul pasionaților de comunicare la informații și la contactele de care dispun.

Aflat la ediția a zecea, evenimentul va fi un Proud “altfel”, un Proud “ieșit din tipar”. Tema aleasă este “Manipulare în advertising?” și își dorește să aducă mai aproape de studenți procesul care stă în spatele construirii unei campanii publicitare de succes. Proiectul se va desfășura pe parcursul a trei zile, 19 – 21 mai, sub forma unor traininguri și workshopuri.

„Branding the brain” este prima zi a proiectului, în care vom afla despre Marketing experiențial și Online consumer behavior în prima parte a zilei, dar și despre cei 3 N: NLP, Neuromarketing, Comunicare NonVerbală în cea de-a doua. La finalul zilei, vom avea posibilitatea sa aflăm mai multe insight-uri publicitare direct de la Andrei Aradits într-un Q&A.

Cea de-a doua zi este “Ad to your brain” și își propune să ne vorbească despre Tehnicile de advertising: între manipulare și persuasiune. Folosindu-ne de informațiile din training, vom trece în revistă câteva campanii publicitare pe care le vom supune unei analize.

Ultima zi va fi încărcată de energie. “Trending the brain” urmărește Marile tendințe în publicitate și ni le aduce la lumină. Pentru a face lucrurile mai fun, proiectul se încheie cu un treasure hunt al campaniilor publicitare.

Pentru că vor să facă lucrurile și cu profesionalism, tot în ultima zi, BOS oferă un premiu: studenții care se remarcă pe parcursul celor trei zile vor fi premiați cu câte un internship. DDB România, Geometry Global, GraffityPR și McCann vă premiază unicitatea și perseverența!

Credem în dezvoltare personală, profesionalism și autenticitate. Vă invităm să descoperiți împreună cu noi insight-urile din spatele unui brand.

Vino la Proud10 pentru o viziune „altfel”!

Înscrie-te aici până pe 16 mai!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.