BAROMETRUL CURĂŢENIEI de la STREET DELIVERY

0
48

Primul demers de responsabilizare socială al unei companii de curăţenie profesională – Curăţenie Profi, al cărui scop este informarea şi sensibilizarea comunităţilor creative cu privire la colectarea selectivă.

În weekend-ul 15-17 iunie, Curăţenie Profi se alatură celui mai mare eveniment de responsabiliare civică din Bucureşti şi creează Avanpostul Curăţeniei pe strada  Arthur Verona.

Într-o societate în care schimbarea adevarată pare să vină din ce în ce mai mult pe sistemul bottom-up – de jos în sus, Curăţenie Profi crede că fiecare gest mărunt contează şi că un #smartcity este populat de #smartcitizens. Cum devin aceştia un punct de reper în procesul decizional şi cum pot ei influenţa mediul public şi privat cu privire la un subiect hot de pe agenda publica, precum responsabilitatea faţă de mediul înconjurator? Noi credem cu tărie că lucrurile se schimbă în jurul nostru doar prin asumarea pe care o demonstrăm în viaţa de zi cu zi.

Provocăm astfel participanţii la eveniment la un moment de sinceritate care poate avea un effect long-term prin asumarea unor comportamente zilnice care incurajează un spirit
eco-friendly prin simpla conştientizare asupra rolului pe care fiecare dintre noi il are în procesul de reciclare.

Prin instalaţia Barometrul Curăţeniei vrem sa tragem un semnal de alarmă că în ‘’lanţul trofic’’ al reciclării, primul pas este făcut de fiecare dintre noi prin simpla colectare selectivă a gunoiului din propria casă.

Cât de mult ne implicăm la nivel individual în marea schimbare? Vrem să ne asumăm un moment zero, de sinceritate cu noi inşine, în care acceptăm că influenţa pe care o avem fiecare dintre noi asupra mediului nu stă doar în mâinile autorităţilor şi că noi înşine putem să devenim motorul schimbării?

Te invităm să #fiipebune şi să ne spui cât de mult sau căt de puţin faci tu în acest moment pentru mediul în care trăieşti. Un #smartcitizen işi asumă rolul său în ecosistemul reciclării. Chiar şi asumarea non-acţiunii poate fi un început pentru o schimbare pozitivă începand de azi. Toate lucrurile bune incep pe curat!

EVENIMENT FB : https://tinyurl.com/y98wgj6p

#fiipebune #faurariiConfortului apreciază onestitatea ta 😉
Spune-ne ce lucruri ai incepe maine #pecurat şi noi iţi premiem casa sau biroul cu o şedintă de professional cleaning (suprafaţa maximă este de 200 m 2 ). Câştigătorul va fi  ales prin tragere la sorţi prin random.org luni, 18 iunie 2018, ora 17:00
CLICK AICI: https://barometrulcurateniei.curatenieprofi.ro/

Barometrul Curățeniei este un demers Curățenie Profi –#faurariiConfortului, pentru Street Delivery –#smartCities 2018 și țintește sensibilizarea publicului cu privire la colectarea selectivă şi rolul ei în procesul de reciclare.

Companie de curățenie profesională implicată social, CurățenieProfi țintește să afle care e deschiderea publicului consumator de evenimente creative către reciclarea selectivă prin implementarea Barometrului Curățeniei în evenimentele creative importante ale verii anului 2018.