Bărbați care mi-aș fi dorit să nu fie gay

0
1137

Homosexualitatea încă pare un subiect tabu, pentru că e privit cu mare reticență și mulți încearcă să îl evite. Poate fiindcă să se simt stânjeniți să discute despre această temă, le este teamă să nu jignească această comunitate, nu știu cum să reacționeze sau efectiv nu reușsesc să înțeleagă cum poate exista o relație între doi bărbați sau două femei. E ca atunci când cineva încearcă să meargă pe sticlă pisată. Un pas greșit și poți să faci o gafă mai mare decât Obama care l-a numit pe ministrul britanic al Finanțelor, George Osborne, Jeffrey Osborne, la summitul G8, probabil pentru că i-a amintit de unul dintre cântăreții lui preferați de muzică soul. Știu la ce vă gândiți. I-a stâlcit o dată numele și apoi s-a corectat sau cineva din staff i-a spus că a greșit și aia a fost. Ei bine, nu. A făcut această greșeală nu o dată, nu de două, ci chiar de trei ori.

Nu e ușor să îți admiți ție că orientarea ta sexuală nu este cea pe care societatea o crede normală, darămite lumii întregi? Ca să fiu mai clară, atunci când ești o celebritate, lumea se așteaptă de la tine să fii perfect, să fii ceea ce vor ei să fii. Doesn’t work that way, though. Vedeți voi… oricât de ciudat și de complicat ar părea, există oameni gay. Nu e ceva care poate fi tratat, remediat sau ignorat. Bărbații pe care o să îi enumăr au avut curajul, doza de nebunie necesară și, da, bărbăția să stea în fața unei camere și să anunțe că orientarea lor sexuală nu este cea la care toată lumea se aștepta. Cu toate riscurile care le implică o astfel de confesiune. Nu m-a făcut să îmi schimb părerea despre ei, am continuat să le urmăresc proiectele, dar nu pot să spun că nu am fost puțin tristă. Tristă pentru că sunt niște bărbați frumoși, amuzanți, carismatici și orice femeie ar fi fost norocoasă să îi aibă ca parteneri. Oh well, important este că ei au avut puterea să spună fanilor adevărul și astfel sunt fericiți și liberi să iubească.

Wentworth Miller. Cunoscut pentru rolul său din Prison Break, Miller a făcut pasul cel mare și a anunțat înclinația lui sexuală care a declanșat un suspin din partea femeilor.

prison b

prison break

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ajr1yCguUos[/youtube]

Neil Patrick Harris. Poate unul dintre cel mai îndrăgiți actori din televiziune, apreciat pentru rolul său din How I Met Your Mother, Neil a făcut cunoscut publicului faptul că este gay, iar reacția femeilor a fost ceva de genul „Oh, not you too!”

neil

neil 3

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wFoNJKQX450[/youtube]

Jim Parsons. Puțini sunt cei care nu l-au urmărit pe Jim în serialul The Big Bang Theory și cu atât mai puțini cei care nu au auzit măcar de la prieteni vreun citat al lui Sheldon. Jim a spulberat orice speranță a femeilor care erau în căutarea unui bărbat inteligent, sensibil și amuzant.

jim

jim 4

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3do702MJ-SY[/youtube]

Ricky Martin. Da, da. El. Latin loverul cu sangre caliente, care a reușit să înnebunească femeile din întreaga lume, este gay. Știu, m-a luat și pe mine prin surprindere. Dar, hey! Cine suntem noi să îl judecăm? Acum trăiește la vida loca cu iubitul lui și dacă el e fericit și noi trebuie să fim pentru el.

ricky martin

ricky 2

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5mkeGPoTXOY[/youtube]

Fetelor, știți cum se spune, plenty of fish in the sea. Doar trebuie să știi unde să pescuiești și când să îl arunci înapoi în apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.