Domeniul bancar pare să fie unul nu tocmai accesibil însă, cu toate aceastea, a devenit extrem de atractiv în rândul tinerei generații. Acest lucru este demonstrat prin numărul mare de studenți care se înscriu la o facultate de profil și care doresc să descopere tainele economiei. Însă, pentru că teoria trebuie îmbinată întotdeauna cu practica, ASER a gândit pentru toți pasionații de banking un proiect extrem de interesant prin intermediul căruia studenții să descopere noțiuni de actualitate în domeniu, să obțină resurse și oportunități de învățare practică, dar și posibilitatea începerii unei cariere în banking.

Ajuns la cea de-a III-a ediție, proiectul ”Bank to Basics” a pornit în această toamnă în căutare de noi tineri dornici să se autodepășească și să se dezvolte profesional. Pentru a oferi o experiență unică și surprinzătore, participanții vor avea oportunitatea să descopere tendințele în banking chiar prin prezentarea acestora de către profesioniști de top precum: Lucian CroitoruConsilier de probleme de politică monetară BNR; Gabriela FolcuțPreședinte Comisia de Comunicare ARB; Ionela CosticăDecan FABBV și un invitat special BCR.

Și pentru că e nevoie de muncă pentru a obține succesul mult dorit, proiectul ”Bank to Basics” va presupune parcurgerea următoarelor etape:

  1. Conferința ”Bank to Basics”: 12 noiembrie, ora 16:30, sala 3MI
  2. Get in Banking: 18 noiembrie-26 decembrie 2015. Această etapă presupune aplicarea cunoștințelor dobândite în facultate pe baza unor teme precum: X-Trade Brokers; Educație financiară și comunicarea în bankingAsociația Română a Băncilor; Banking comercialBanca Comercială Română.
  • Finalitatea proiectului: 2 internshipuri la BCR și stagii de practică pentru cei mai implicați studenți.

Profită de această oportunitate completetând formularul de înscriere și trimite-l la adresa banktobasics@aser.ro până pe 12 noiembrie inclusiv. Mai multe detalii despre proiect găsiți aici sau pe pagina oficială de Facebook.

Mult succes!

Sursă foto: aser.ro

Sursă info: aser.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here