BALUL BOBOCILOR UNArte 2016 – Charlie Traplin // Arapaima // Fouchat // Andreea Veder

0
139

10 decembrie aduce Balul Bobocilor 2015 pentru Universitatea Națională de Arte București, alături de genialul producător Charlie Traplin, aflat în premieră la București.

KRAN, noul club din Magazinul Cocor, așteaptă toți artiștii în formare și nu numai cu o seară plină de bass, pusă în valoare de producătorul britanic de Trap, Charlie Traplin. Expoziția muzicală a serii este completată de Arapaima, Fouchat și Andreea Veder, din partea scenei locale.

Balul Bobocilor UNArte București, dedicat dansului ca formă de exprimare, începe la ora 22:00. Biletele pentru bal costă 20 de lei.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

CHARLIE TRAPLIN

 

http://twitter.com/Charlie_Traplin

http://soundcloud.com/charlie-traplin-uk-1

https://www.facebook.com/Charlie-Traplin-299550813482303/

 

Un cuceritor melting pot de Hip Hop, electronica, metal și psychedelia îl recomandă pe producătorul britanic Charlie Traplin. Originar din Brighton, Charlie a dat un nou sens muzicii electronice britanice, prin abordarea sa voit necizelată. Toboșar de mic, Charlie Traplin își etalează talentul de percuționist în piesele “Damn” sau “Puff with the Phillys”, dovedind simțul extrem de dezvoltat de a lua pulsul publicului și de a ști cum să-l facă să vibreze.

Ritmuri tribale, groove, influențate de tot ce se petrece în jurul lui și o energie nestăvilită descriu stilul producătorului, care se poate lăuda cu seturi fascinante, care nu lasă pe nimeni din audiență să stea locului. În plus, prezența pe scenele Antwerp Open Air festival, AllTrapMusic’s Parties și celebrele show-uri britanice Cream Collective arată că Charlie Traplin nu trebuie ratat.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LINE-UP

CHARLIE TRAPLIN (UK)

ARAPAIMA

FOUCHAT

ANDREEA VEDER

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

BILETE

  • 20 de lei

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

DETALII

  • DATA: Sâmbătă, 10 Decembrie 2016
  • ORA: 22:00
  • LOCATIE: KRAN
  • ADRESA: Bd. I.C. Bratianu 29-33 – etajul 5 din Magazinul Cocor

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LINK EVENIMENT FACEBOOK

https://www.facebook.com/events/192636934408942/

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.