sâmbătă, iunie 15, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipBalul Bobocilor la Facultatea de Științe Politice - SNSPA

Balul Bobocilor la Facultatea de Științe Politice – SNSPA

Facultatea de Științe Politice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative are plăcerea de a vă invita la cel mai așteptat moment al acestui an universitar, anume Balul Bobocilor. Evenimentul va avea loc joi, 3 decembrie, în Club Player.

Anul acesta dorim să inovăm prin alăturarea a două tendințe contrastante: cea retro, prin tematica specifică anilor ’20, și cea modernă, prin locație și atmosferă. O altă noutate este faptul că am inclus în program și studenți talentați, ce vor să își demonstreze calitățile prin muzică și dans.

„The Roaring Twenties” vă va învălui prin eleganță, rafinament și bun gust. Participanții, aspiranți ai titlurilor de Miss și Mister Boboc, vor depăși emoțiile, reușind să facă față provocărilor noastre. Aceștia vor da dovadă de ambiție, curaj, originalitate, dar și trăsături specifice care vor convinge atât juriul, cât și publicul, că merită să câștige.

Printre invitați se numără Andrei Dumitriu, de la U Nights, atmosfera fiind întreținută de Grasu XXL.  Prețul unui bilet este de 25 de lei, în timp ce o masă este în valoare de 220 de lei. Biletele pot fi achiziționate sunând la numerele de telefon 0726 197 426 sau 0742 675 052.

Ligia Stroe
Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil. Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

Most Popular